Haberler

Park halindeki otomobil alev alev yandı

Güncelleme:

Park halindeki otomobil alev alev yandı İstanbul'da gece saatlerinde park halindeki bir otomobil alev topuna döndü.

Park halindeki otomobil alev alev yandı

İSTANBUL - İstanbul'da gece saatlerinde park halindeki bir otomobil alev topuna döndü. Yangını gören vatandaşların müdahalesi yetersiz kalınca itfaiye ekiplerine ihbar edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Dudullu İtfaiye ekipleri alevleri kontrol altına almayı başardı.

Alev topuna dönen otomobili vatandaş görüntüledi

Olay, saat 01.00 sıralarında Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Sevin Sokak'ta meydana geldi. Park halindeki bir otomobil birden bire alev aldı. Yükselen alevleri gören bir grup genç yangına kendi imkanlarıyla müdahale etmek istedi fakat yetersiz kalınca itfaiye ekiplerine ihbar edildi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen itfaiye, alev topuna dönen aracı söndürmeyi başardı. LPG'li olduğu anlaşılan otomobilde uzun süre soğutma çalışması yapan itfaiye ekipleri olay yerindeki polis ekipleriyle birlikte araç içinde ve çevresinde inceleme yaparak yangının çıkış noktasını araştırdı.

Yangına kolayla müdahale etmek istedi

Alevlerin yükseldiğini gören ve müdahale etmek isteyen çevredeki vatandaşlardan Halil İbrahim yaşanan korku dolu anları şöyle anlattı, "Şurada arkadaşlarımızla oturuyorduk, on kişi falandık; arkamızı bir döndük araba alev almış. Koştuk söndürmeye çalıştık, arkadaşlardan birisi de elektrikçiyim diye bağırdı, 'Stop bir şeyi var bunu sökelim buradan dedi' bunlar ne yapıyor anlamadım ben elimde kola vardı, kolayı saçmaya başladım. Ondan sonra geri çekildim tamirci arkadaş 'LPG var' diye bağırmaya başlayınca geri çekildik. İtfaiye geldi hemen söndürdü, polis ekipleri geldi bekliyoruz başında." dedi. Polis ekipleri çıkan yangında kundaklama izi olup olmadığını araştırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title