Haberler

Fransa'daki Türk Sporcular Korku İçinde

Güncelleme:

Paris'teki saldırıların ardından tekvando turnuvası için Fransa'da bulunan federasyon başkanı ve milli sporcular hayatlarının kabusunu yaşadılar.

Fransa'nın başkenti Paris'te yapılan saldırıların ardından tekvando turnuvası için ülkede bulunan federasyon başkanı ve milli sporcular endişeli. Olimpiyat yolunda mücadele eden sporcularımızdan Servet Tazegül, Nur Tatar, Yunus Sarı, Fırat Bozan, Umut Birlik ve Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, büyük panik yaşadılar.

İPTAL OLACAK MI

Olimpiyat puanı toplamak için Fransa Açık Tekvando Turnuvası'na katılmak üzere Fransa'da bulunan Başkanı Şahin, sağlık durumlarını iyi olduğunu ve yapılacak turnuvanın iptal olup olmayacağının belli olmadığını ifade etti.

"YAŞANAN İLK OLAYDA ŞOKU ATLATTIK"

Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, "Otel dışına güvenlik nedeniyle çıkmıyoruz. Olayın ilk olduğu saatlerde ve devamında sporcularımız da biz de korku yaşadık. Ancak sağlık durumumuz iyi. Yaşanan olayda ilk şoku atlattık. Sporcularımızın morali bozuk olsa da, yarın yapılacak olan puan turnuvasına katılacağız. Şu saatlerde Fransa polisi Paris'e giriş-çıkışı yasakladığı için şampiyonanın yarın yapılıp yapılmayacağı belli değil. Şampiyona salonu kalabalık olacağı için belki de iptal olabilir." dedi.

"PAZAR GÜNÜ DÖNECEĞİZ"

Burada alarm verilmiş durumda. Pazar günü Fransa saati ile 11:00'de Türkiye'ye dönmüş olacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Servet Tazegül Metin Şahin Fransa Paris Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

EMPERYALİSTLERİN VE KUKLALARININ ZULMÜ:

Abd de, Rusya da, AB de, Çin de IŞİD teröründen kurtulmak istiyor. Habere bak? Ne işiniz var emperyalistler Irakta ve suriyede? O halde Irak ve Suriyenin ve veya her ülkenin sizin emperyalist sömürü ve terörünüzden kurtulmak için ülkenizi yıkma hakkı var! Öylemi? Kuklaları İşit ve pkk lokalde mikrosal ne anlam ifade ediyorsa, Genelde abd, rusya, ab, çin gibi emperyalist ülkeler makrosal sömürü, kan ve gözyaşı demektir. Terör İnsanlık ayıbıdır. Ancak batıya göre Türkiyedeki terör cicidir.

1
0
yanıtYanıtla
demokrat kürt:

korkmasınlar işid türkiyeye zarar vermez. işid sadece kürtlere ve kendine destek vermeyenlere zarar verir. türkiye destek verdigi için bişe yapmaz. o kadar tırlarca cephane silah gitti işide. işid ile savaşan kürtlere karşı cephe aldı türkiye. demek istedigim işidi başka yerde aramayın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title