Haberler

Paris: Psg'ye Şimdi de Yolsuzluk Suçlaması

Fransa Birinci Futbol Ligi'nin Köklü Takımlarından Paris Saint Germain'in (Psg) Başı Şimdi de, Geçmiş Dönemde Yapılan Transferle Dertte.

Fransa Birinci Futbol Ligi'nin köklü takımlarından Paris Saint Germain'in (PSG) başı şimdi de, geçmiş dönemde yapılan transferle dertte.

Hapoel Tel Aviv'le yapılan UEFA Kupası maçının ardından bir taraftarının ölmesi olayından sorumlu tutulan PSG, şimdi de 1998-2003 yılları arasında kulübün yaptığı transferlerde usulsüzlük yapıldığı iddialarıyla sarsılıyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan PSG'nin avukatı Patrick Maisonneuve, kulübün bu döneme ait yapılan transferlere ilişkin iddialar nedeniyle halen soruşturmaya tabii tutulduğunu söyledi. Geçtiğimiz Ekim ayında kulübün 1998-2003 yılları arasında başkanlığını yapan Laurent Perpere'yle birlikte Richard Bettoni, Ranko Stojic ve Roberto Rodriguez adlı menajerlerin, o dönemde yapılan transferlerde usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla soruşturma geçirmelerine karar verilmişti.

PSG'nin bu dönemde yaptığı ve soruşturma kapsamında yer alan transferler arasında 3 Arjantinli futbolunun ismi daha çok ağırlık kazanıyor. Bu futbolcuların; 2001 yılında İspanyol Valladolid'den transfer edilen savunma oyuncusu Gabriel Heinze, yine 2001'de İspanyol Espanyol Takımı'ndan transfer edilen Mauricio Pochettino ve 2002 yılında PSG renklerine bağlanan golcü Martin Cardetti oldukları bildiriliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title