Haberler

Paris Hilton, Sosyal Medya Hesaplarından Türkiye Mesajı Yayınladı

Güncelleme:

Antalya'da ünlü bir otelde gerçekleştirilecek olan showda podyuma çıkacak olan Paris Hilton, sosyal medya hesaplarından, "Merhaba Türkiye, görüşmek üzere, hepinizi seviyorum" mesajı paylaştı.

Antalya'da 7-12 Haziran tarihleri arasında ünlü bir otelde gerçekleştirilecek olan defilede Paris Hilton, baş manken olarak çıkacak. Podyumda yürüyecek olan Paris Hilton, önceki gün sosyal medya hesaplarından Türkçe, 'Merhaba Türkiye' diye başlayan bir mesaj paylaştı.

MERHABA TÜRKİYE

Özel tasarım bir görselle paylaştığı mesajına İngilizce devam eden Hilton, şu ifadeleri kullandı: "Merhaba Türkiye, 10 Haziran'da ki muuhteşem şovumda görüşmek üzere, hepinizi seviyorum" ifadelerini kullandı. Instagram hesabında yaklaşık 8 milyon 700 bin, Facebook hesabında ise 7 milyon 500 bin takipçisi bulunan Hilton'un mesajı, yoğun ilgi gördü, binlerce beğeni aldı.

TÜRK MANKENLER EŞLİK EDECEK

Düzenlenecek olan defilede Hilon'a, Çağla Şikel, Deniz Akkaya, Demet Şener, Şebnem Schaefer ve Özge Ulusoy eşlik edecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Paris Hilton Sosyal Medya Antalya Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Osman:

Bütün dingiller podyumda. Tescilli fahişe geliyor.

17
4
yanıtYanıtla
istanbullu:

Tarlabaşınada gel

16
2
yanıtYanıtla
Realist:

Ülkemize gelip buraları da kirletme.

9
4
yanıtYanıtla
HAYAL:

yürüyen iskeletlerimizi podyuma mı çıkarıcan paris ablam :D

5
5
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

BEN DE BU HABERİ BEKLİYORDUM YILLARDIR. KAFA MI BULUYORSUNUZ LAN MİLLETLE

8
1
yanıtYanıtla
MURAT:

HAYRANIYIMMMMMMMMM

2
6
yanıtYanıtla
metin:

Bende seni seviyorum Paris sultan

5
1
yanıtYanıtla
HERKES SENİN GİBİ Mİ OLMAK ZORUNDA ?:

Gelirsin de dönebilir misin bilemiyoruz ? Buraya gelen bir daha gitmek istemiyor biliyorsun kalıyor burada artık nasıl bir cazibesi varsa Akparti Cennete çevirdi ülkeyi bir elimiz yağda bir elimiz balda güle oynaya günlerimiz geçiyor hayat bir bayram bir festival hep dünyaya gelirken hayalini kurduğumuz gibi. . . Muhteşem herşey televizyondakinden 100 kat şahane bravo milletim ben böyle tüm kardeşlerimin krallar kraliçeler gibi yaşayacağımızı düşünemezdik bile 20 sene öncesinde ama nasip işteALLAH

3
3
yanıtYanıtla
ipek:

o dediğin şeyler onun ülkesindede yok dünyanın hiç bir ülkesindede yok. sen dedikodu yapmayı bırak samimi mümin ol ölde cennette gör onları

yanıt1
yanıt0
fırfır:

o bayanın parasıda lazım degil eti bududa lazım degil köpeklere versin.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title