Haberler

Paris Hilton İstanbul'u Övdü

Oberhausen'da Dirty Dancing müzikalinin prömiyerine katılan Paris Hilton ilgi odağı oldu.

Oberhausen'da Dirty Dancing müzikalinin prömiyerine katılan Paris Hilton ilgi odağı oldu.

ALMANYA'nın Oberhausen kentinde Dirty Dancing müzikalinin prömiyerine katılan Paris Hilton, İstanbul ve Türkler hakkında övgü dolu sözler etti. Stage Metronum Tiyatrosu'nda UNESCO yararına düzenlenen müzikali izlemeye gelen dünya jet sosyetesinin tanınmış isimlerinden Paris Hilton, burada gerek basının gerekse hayranlarının büyük bir ilgisiyle karşılaştı. Siyah yüksek topuklu ayakkabıları, fileli çorapları, zarif ve kahverengi elbisesiyle adeta göz kamaştıran Hilton, kırmızı halıda basın mensuplarına poz verdi. Fotoğraf çekimlerinin ardından sorularımızı yanıtlayan Paris Hilton, geçtiğimiz günlerde gittiği İstanbul'u unutamadığını belirterek 'İstanbul'u çok seviyorum. Küçüklüğümden bu yana İstanbul'a gidiyorum ve ayrıca orada birçok iş bağlantılarım da var. Bence çok güzel bir yer, insanları çok sıcak, harika. Yani İstanbul severek gittiğim bir yer' dedi. Dirty Dancing filmini birçok kez izlediğini ancak ilk kez canlı sahne performansını izleyeceğini belirten Hilton otellerinin genç varisi, çok romantik bir gösteri olacağını söyledi.

ÇOK SAYIDA ÜNLÜ KATILDI

Müzikalden elde edilen gelirle Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam bölgesinde zor durumda olan çocukların eğitimi için bir okul yapılacak. Müzikalin açılışına ayrıca Motsi Mabuse, der Checker olarak tanınan Thomas Karaoğlan, Alexander Klaws gibi Almanya'nın tanınmış isimleri de katıldı. Müzikale katılanlar 'The time of my life' ve 'Do you love me' gibi klasik film müzikleri eşliğinde muhteşem bir dans gösterisi izlediler. Müzikalin baş rollerinde Frances Houseman (Baby) rolü ile Jenny Bach ve Johnny rolü ile Daniel Rakasz sahne aldı. Müzikal aynı salonda 6 Kasım'a kadar her gün sahne alacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title