Haberler

Paraşütle Denize Çakılan Turist Öldü

Fethiye`nin Ölüdeniz Beldesi`nde yamaç paraşütü ile atlayan Hollandalı turist 21 yaşındaki Marius Van Der Sandt, kontrolü kaybedince kıyıya 200 metre uzaklıkta denize çakıldı. Van Der Sandt hastanede yaşamını yitirdi.

Ölüdeniz`de 25-29 Ekim tarihlerinde yapılacak yamaç paraşütü festivalini izlemek için gelen Hollandalı üniversite öğrencisi Marius Van Der Sandt, dün akşam saatlerinde bir yamaç paraşütü şirketiyle anlaşarak, 1900 metre yüksekliğindeki Babadağ Yamaç Paraşütü Merkezi`nden single (tekli) atlayış yaptı. Havada bir süre kalan Hollandalı turist, gökyüzünde tehlikeli akrobasi hareketleri yapmaya başlayınca dengesini kaybedip paraşütün kontrolünü yitirdi. Paraşütü de kapanan Van Der Sandt, kıyıya yaklaşık 200 metre uzaklıkta denize çakıldı.

Hollandalı turist, su sporları yaptıran özel şirketlerin birine ait zodyak bot ile yarı baygın vaziyette kıyıya çıkarıldı. Çok fazla su yuttuğu ve çakılmanın şiddetiyle sarsıldığı gözlenen Hollandalı Van Der Sandt, ambulansla Özel Letoon Hastanesi`ne getirildi. Hollandalı turist, acil servisteki ilk müdahalesinin ardından yoğun bakıma alındı. Van Der Sandt, bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Hollandalı turistin cesedi, ölüm nedeninin tam olarak anlaşılması amacıyla otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu`na gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title