Haberler

Paraşütçülerden Rekor Denemesi Çalışması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Paraşütçülerin dün yaptığı son deneme atlayışından görüntüler-THK Başkanının konuşması-Toplu fotoğraf çekimi Geçtiğimiz yıl, '42 Way Türkiye Çoklu Tutuşma Rekoru' kıran amatör Türk paraşütçüler yeni bir rekor için bir araya geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Paraşütçülerin dün yaptığı son deneme atlayışından görüntüler-THK Başkanının konuşması-Toplu fotoğraf çekimi Geçtiğimiz yıl, '42 Way Türkiye Çoklu Tutuşma Rekoru' kıran amatör Türk paraşütçüler yeni bir rekor için bir araya geldi. Cumhuriyetin 95. yılında, 95 serbest paraşütçü ile havada Türk bayrağı şeklini alarak bir rekora imza atmayı hedefleyen amatör paraşütçüler, lodos engeline takıldı. Türk Hava Kurumu'nun İzmir/Selçuk Havacılık Eğitim Merkezi Müdürlüğünde organize ettiği "Türkiye Serbest Düşüşte Tutuşma Rekoru" şiddetli lodos nedeniyle iptal edildi. Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait C-160 Transal uçağıyla yapılması planlanan atlayış için, THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan ile eski bakanlardan Kürşat Tüzmen kuruma ait uçak ile Türkiye'nin ilk ve tek atlayış merkezi olan THK Efes Atlayış Merkezine geldi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title