Haberler

Parasını Alamayan Kaleci Sinan, Eski Kulüp Başkanı Halil Ünal'dan Şikayetçi Oldu

Eskişehirspor'un kalecisi Sinan Ören, 375 bin lira alacağı ödenmediği iddiasıyla eski Kulüp başkanı Halil Ünal hakkında şikayetçi oldu.

Eskişehirspor'un kalecisi Sinan Ören, 375 bin lira alacağı ödenmediği iddiasıyla eski Kulüp başkanı Halil Ünal hakkında şikayetçi oldu. Ünal hakkında 'dolandırıcılık' suçundan Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Eskişehirspor'un kalecisi Sinan Ören, 2012 yılında sözleşmesinin dolması üzerine o dönem kulüp başkanı olan Halil Ünal ile 2 yıllık sözleşme için 375 bin liraya anlaştı. İddialara göre Ünal, kulübün parasının olmadığını belirterek Sinan Ören'e 25 bin lira peşinat ile değişik meblağlarda 4 çek vererek transfer ücretinin ödeneceği vaadinde bulundu. Ünal daha sonra Ören'e bir daire vereceğini söyledi. Kaleci Sinan Ören sözleşme bedelini alamayınca avukatı aracılığıyla Halil Ünal'dan şikayetçi oldu.

Eskişehirspor Kulübü eski başkanı Halil Ünal ile olayla karıştıkları öne sürülen yakınları Zeki Ünal, Ethem Şenoğlu, Musa Mert Ünal, Ali Ünal ve Gönenç Ünal hakkında 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'dolandırıcılık' suçlamasıyla dava açıldı. Davanın bugün yapılan ilk duruşmasına tamamı tutuksuz olan sanıklardan Ali Ünal ile Ethem Şenoğlu katıldı. Diğer 4 sanık duruşmaya katılmadı. Ali Ünal ve Ethem Şenoğlu suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme heyeti duruşmaya katılmayan sanıklar Halil Ünal, Zeki Ünal, Musa Mert Ünal ve Gönenç Ünal'ın önümüzdeki duruşmaya zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı 19 Nisan tarihine erteledi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title