Haberler

Paralimpik'te Milli Halterci Nazmiye Muratlı'dan Altın Madalya

RIO DE JANERIO / DHA2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda halter 41 kg'da mücadele eden Nazmiye Muratlı, 104 kilo ile altın madalya kazanırken, dünya rekoru da kırdı.

RIO DE JANERIO / DHA

2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda halter 41 kg'da mücadele eden Nazmiye Muratlı, 104 kilo ile altın madalya kazanırken, dünya rekoru da kırdı.

Brezilya'nın Rio de Janerio kentindeki oyunların halter kategorisinde 41 kg'da Türk sporcu Nazmiye Muratlı podyuma çıktı. Milli halterci, 104 kg kaldırarak altın madalya kazanırken, dünya rekorunun da sahibi oldu.

Nazmiye ayrıca, Paralimpik'te üst üste altın madalya kazanan ilk Türk sporcu olarak da tarihe geçti.

Ülkemize daha önce judoda 48 kiloda Ecem Taşın bronz madalya kazandırırken, ikinci madalya da Nazmiye Muratlı'dan altınla geldi.

Öte yandan Rio Paralimpik Oyunları'nda, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Japonya'yı 65-49'luk skorla mağlup etti.

KILIÇ'TAN MİLLİ JUDOCU ECEM TAŞIN'A TEBRİK MESAJI

Bu arada Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda Judoda bronz madalya kazanan Ecem Taşın için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

"2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda Judoda 48 kiloda Ecem Taşın bronz madalya elde ederek ülkemize Oyunlardaki ilk madalyayı kazandırdı. Milli Judocumuz Ecem Taşın'a ve başarıda emeği geçenlere ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Tarihimizin en yüksek katılımıyla yer aldığımız 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda ülkemizi temsil edecek olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Muratlı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title