Haberler

Paralimpik Atıcılardan Rio Provası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Türkiye Paralimpik Atıcılık Milli Takımı sporcularının antrenmanı Milli Takım Teknik Direktörü Tolga Korkusuz'ın konuşması Paralimpik atıcılardan Rio provası Türkiye Paralimpik Atıcılık Milli Takımı, 11-19 Mart tarihlerinde Tayland'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda mücadele edecek Teknik direktör Korkusuz: "Paralimpik Oyunları öncesi kendimizi test etmiş olacağız. Dünya Kupası'nın sonrasında eksiklerimizi telafi etmek adına bir planlamamız olacak" Türkiye Paralimpik Atıcılık Milli Takımı Teknik Direktörü Tolga Korkusuz, 11-19 Mart tarihlerinde Tayland'da düzenlenecek Dünya Kupası'nın, 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nın provası niteliğini taşıdığını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Türkiye Paralimpik Atıcılık Milli Takımı sporcularının antrenmanı

Milli Takım Teknik Direktörü Tolga Korkusuz'ın konuşması Paralimpik atıcılardan Rio provası

Türkiye Paralimpik Atıcılık Milli Takımı, 11-19 Mart tarihlerinde Tayland'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda mücadele edecek

Teknik direktör Korkusuz:

"Paralimpik Oyunları öncesi kendimizi test etmiş olacağız. Dünya Kupası'nın sonrasında eksiklerimizi telafi etmek adına bir planlamamız olacak"

Türkiye Paralimpik Atıcılık Milli Takımı Teknik Direktörü Tolga Korkusuz, 11-19 Mart tarihlerinde Tayland'da düzenlenecek Dünya Kupası'nın, 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nın provası niteliğini taşıdığını söyledi.

Milli atıcılar, Dünya Kupası'na hazırlıkları kapsamında Ankara'da 10 gün süren ilk etap kamp çalışmalarını tamamladı.

Teknik direktör Korkusuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rio'da karşılaşacakları rakiplerle Dünya Kupası'nda mücadele etme fırsatı bulacaklarını belirtti.

Tayland'da tüm milli sporculardan finale kalmalarını beklediğini vurgulayan Korkusuz, "Paralimpik Oyunları öncesi kendimizi test etmiş olacağız. Dünya Kupası'nın sonrasında eksiklerimizi telafi etmek adına bir planlamamız olacak" dedi.

Korkusuz, asıl hedeflerinin 2016 Rio Paralimpik Oyunları olduğuna işaret ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Rio'da Güney Kore, Çin, Rusya ve İngiltere'den sonra en yüksek kotaya sahip ülke olacağız. Londra'da 5 sporcuyla yer almıştık. Şimdi ise 8 sporcuyla yarışacağız. Bu bizi ilk aşamada memnun etti. Sonrasındaki hedefimiz ise bütün sporcularımızla finale kalmak. Bu potansiyelimiz var. Finalde 8 sporunun arasına kaldığınız zaman her şey mümkün. Korhan Yamaç bizim ilk paralimpik şampiyonumuz. Onun tekrar kürsüde yer almasını bekliyoruz. Takımızdan birkaç arkadaşın daha bu gururu bize yaşatmasını bekliyoruz."

Eryaman'daki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde, 28 Şubat'ta ikinci kez kampa girecek Türkiye Paralimpik Atıcılık Milli Takımı, Dünya Kupası hazırlıklarını tamamlayacak.

Tayland'da madalya arayacak 7 milli atıcı ise şunlar:

Suzan Çevik, Hakan Çevik, Savaş Üstün, Aysel Özgan, Çağla Atakan, Ayşegül Pehlivanlar ve Murat Oğuz.

Kaynak: AA / Güncel

Tayland Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title