Haberler

Papağanına İşkence Yapan Murat Özdemir Hakkında Karar Verildi

Güncelleme:

MasterChef yarışmasıyla adını duyuran ve papağanına işkence ettiği görüntülerle gündeme gelen Murat Özdemir hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı. Özdemir'in kendi hayvanına zarar vermesi nedeniyle hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasıyla adını duyuran papağanına işkence ettiği görüntülerle gündeme gelen Murat Özdemir hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı. Özdemir'in kendi hayvanına zarar vermesi nedeniyle hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.

Televizyonda yayınlanan bir programa yarışmacı olarak katılarak gündeme gelen Murat Özdemir 17 Aralık 2018 tarihinde sosyal medya hesabından papağanına işkence yaptığı anlara ait görüntüleri paylaşmış ve hayvanseverler tarafından tepki toplamıştı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMUŞTU

Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen yarışmacı Özdemir ifadesinde olayın yaşandığı gün çok alkol aldığını ve yaşananlardan dolayı herkesten özür dilediğini ifade etmişti. Olay ardından tedavi altına alınan papağan ölmüş, Murat Özdemir'in ifadesinin ardından Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği (HAYKURDER) tarafından ünlü yarışmacı hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

Son Dakika! Papağanına İşkence Yapan Murat Özdemir Hakkında Karar Verildi

SAVCI KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA KARAR VERDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 88 müştekinin yer aldığı soruşturmayı tamamladı. Savcılık Murat Özdemir'in 'mala zarar verme' suçunun kendi hayvanına zarar verme kapsamında kalması nedeniyle kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Öte yandan hakkında adli yönden işlem yapılamayan Murat Özdemir'e Hayvanları Koruma Kanunu uyarınca para cezası verildiği açıklandı.

Son Dakika! Papağanına İşkence Yapan Murat Özdemir Hakkında Karar Verildi

"BU KARARI VİCDANLAR KABUL ETMİYOR"

Kararın açıklanmasının ardından HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı "Hukuk bu kararı kabul ediyor olabilir ancak vicdanlar kabul etmiyor" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Özdemir Aralık Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (78)

lala:

hayvanlara üzülüyosanız et yemeyin. . .

11
24
yanıtYanıtla
can ali:

çevreciler önce insan sevmeyi öğrensin.

12
19
yanıtYanıtla
CANLILARA MERHAMET:

Endiselenme cevreciler, tüm canlilari severler. Senin gibi hayvan düsmanlari tüm canlilar icin tehlikelidir. Sizdeki patalojinin tedaviside zordur !

yanıt16
yanıt2
Yasa Şart:

Meclis onca gereksiz yasayı onaylıyor. Hayvanlara işkenceyle ilgili yasa çıkarılsın millet vekillerini meclise niye seçtik ?

22
1
yanıtYanıtla
Tibet:

Yazıklar olsun bir canlıya zarar vermenin bedeli bu mu

20
1
yanıtYanıtla
berlin:

Türkiye de insan icin bile adalet yok, hayvanlar icin olmamasi cok normal.

20
0
yanıtYanıtla
AHA:

Cocuk senin döv , hatun senin döv iskence yap öldür , ah adalet gecte olsa tecelli edeceksin insallah.

20
0
yanıtYanıtla
salih:

bozuk gen

20
0
yanıtYanıtla
OKAN:

alkışlanacak işleri chp belediyeleri yapıyor. sözde hdp ile ittifak olan chp t. c ibaresini geri getiriyor. makam aracı masraflarını kısıyor yatları satıyor. yani chp halkın istediği gibi davranıyor hala akpye oy verenler umarım bunları okuyor görüyorlardır

17
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hdpliler mecliste halk sectı dıyenler aglamasın

5
11
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title