Haberler

Papağana İşkence Yapan Murat Özdemir'in 5-6 Suçtan Sabıkası Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranında yayınlanan MasterChef programından diskalifiye olan Murat Özdemir, papağana işkence yaptığı görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine gözaltına alındı.

5-6 SUÇTAN SABIKASI VAR

Suç makinası olduğu ortaya çıkan Özdemir'in uyuşturucu kullanmak, mala zarar vermek ve aile içi şiddet gibi en az 5-6 suçtan sabıkasının olduğu öğrenildi.

Özdemir'in yargılandığı bir davadan ise 'denetimli serbestlik uygulaması' kapsamında tahliye edildiği ortaya çıktı.

SON SKANDALI İNFİALE SEBEP OLDU

İşkenceci Özdemir'in sosyal medyada infial yaratan görüntüleri üzerine çok sayıda kullanıcı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hesabını etiketleyerek şikayette bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Sosyal Medya 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (91)

ademm:

suç makinesi denen adam malasef tvlerde geziniyor ve kimsede mudahale etmiyordu

37
0
yanıtYanıtla
Deli06:

Adamın suratında meymenet millet reyting peşinde

yanıt0
yanıt0
seç:

sabıka kaydına bakılmadan mı alınmış yani programa??

35
1
yanıtYanıtla
FSÇ.:

Bu ruh hastalarını televizyona çıkartıp, insanlara idol olabilecek kişiler gibi lanse ediyorlar. Ruh hastası pislik.

26
0
yanıtYanıtla
Ayşe güller:

Bes altı sabıkası bulunan bırını medyatık edenler dusunsun. Reyting ugruna cocuklara aılelere kımlerı ızletıyorsunuz yazıklar olsun bu suç sızlerın acun medya ve ekıbının

23
1
yanıtYanıtla
Keta:

İyiki acunun kanali çok izleniyor söyleyin söyleye bildinizi bu zamana kadar Diyèr kanallarda olmadık isler yapılır. Ama yarismacidan dolayı Acun suçlanır çünkü adam gibi adam kislanmayin calisin dizinde olur..

2
21
yanıtYanıtla
Leda:

Peki Acun efendi bu psikopatı programa alırken hiç mi araştırmamış!!!!! Bu ve bunun gibi işe yaramaz, psikopat şahısları programa alıpda reyting kazanmaya çalışan insanlara da yazıklar olsun. . Sizde bu adam kadar suçlusunuz!!!! Çünkü bu adamı aramıza siz kattınız siz meşhur ettiniz!!! Adam ünlü olmak için gündeme gelmek için bu tarz olaylar yapıyor çünkü açık ve net söylüyorum psikolojik sorunlu!!!!

23
0
yanıtYanıtla
Sevilay:

Bunu o programa çıkaranlar da suçlu.

19
1
yanıtYanıtla
Ferhat:

Acun bu gibi şarlatanları reyting uğruna kanalına çıkar sonrada tepki göster. Bu millete ahmakça sunulan her tv proğramında emeği geçenlerin Allah belasını versin.

18
0
yanıtYanıtla
SÜTTEN ÇIKMA AKKAŞIK:

Sabıkası olan medyaya çıkamaz diye birşeymi var. Öyleyse eğer Sanatçılardan hapise girip çıkan var, siyasetçilerden hapise girip çıkan bir sürü insan var. . . Onlarıda dışlayın hatta sınır dışı edin. Boş konuşuyorsunuz. . .

8
10
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title