Haberler

Papağana İşkence Yapan Murat Özdemir'in Tepki Çekecek Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından papağana yaptığı işkence videosunu paylaştıktan sonra büyük tepki gören ve gözaltına alındıktan sonra 21 gün akıl hastanesinde yatırılma kararı verilen Murat Özdemir'in tepki çekecek yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından papağana yaptığı işkence videosunu paylaştıktan sonra gözaltına alınan ve 21 gün akıl hastanesinde yatırılması kararı verilen Murat Özdemir'in papağanıyla tepki çekecek yeni görüntüleri ortaya çıktı.

"MURAT ÖZDEMİR PAPAĞINI ASIYOR"

Sosyal medya hesaplarından, "Murat Özdemir papağanı asıyor" başlığıyla paylaşılan görüntülerde, kafesteki papağan acıyla bağırırken Murat Özdemir'in, "Kuşum Mesut Bahtiyar, arkadaşlar o bir gün Acun Baba demeyi öğrenecek. Acun İmparator, sultan Süleyman kim" dediği görülüyor.

Papağana İşkence Yapan Murat Özdemir'den Tepki Çekecek Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

NE OLMUŞTU?

Instagram hesabından bir papağana yönelik işkence görüntüsünü paylaşan ve hayvanseverlerin büyük tepkisine neden olan Özdemir'in yayınladığı video, insanın kanını donduran cinstendi. 58 saniyelik videoda, parmak uçlarına kesik atarak kanatan Özdemir, papağanın boğazından sıkarak havaya kaldırıp öylece tuttu. Bu sırada papağanın nefessiz kalışı ve acı içinde haykırışı görüntülere yansıdı.

İşkence videosunda papağana, "Acun baba diyeceksin, yoksa Acun baba" diye sin-kaflı sözler kullanan Özdemir'e sosyal medyada tepki çığ gibi yağdı. Kısa sürede gözaltına alınan Özdemir, dün serbest bırakıldıktan sonra 21 günlük tedavi için akıl hastanesine sevk edildi. Bacağı kırılan papağan ise tedavi edildikten sonra koruma altına alındı.

İlgili Haberler
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (63)

sessiz çığlık:

bide buna akli dengesi yerinde değil raporu verip sokağa salarsınız. . biri bu pisliği vurup bir yere gömsün . .

25
4
yanıtYanıtla
MehmeT:

acun sen çıkardın bu adamı temizle bakalım. kenara insan müsvettesi deyip çıkmakla olmuyor.

24
2
yanıtYanıtla
canım türkiyem:

yemekteyizden kovulan adamı sen reyting için yine programa dahil edersen sanada yazıklar olsun acun ılıcalı

24
0
yanıtYanıtla
papagana.yazik:

yahudi acun sizofren yarismacisi

yanıt2
yanıt0
aysel:

acun ılıcalı gurur duy artık

24
0
yanıtYanıtla
Aynur:

Aynen

yanıt24
yanıt0
SİVASLI İBOCAN:

Teklifim bu adama papağana yaptıklarının, aynısının uygulamasıdır. . Tedavisine de gerek yok, aklı başında değilsekendini neden asmıyorda kuşa cefa çektiriyor. . Aklı yerinde değilmiş ayaklarını bırakın, kişi karşısındakine zararveriyorsa aklıllı beladır, yakılma yak düşüncesinin gerçeğidir. . . Elleri kırılsın. . .

15
0
yanıtYanıtla
ogün:

MAL.

14
0
yanıtYanıtla
BİRSEN:

Allah senin belanı versin kalpsiz vicdansız pislik senin yüzünü bile görmeye tahammülüm yok

13
0
yanıtYanıtla
Adana Horozu:

Bu adamı halkın içine salmakla bomba düzeneği yerleştirmek arasında hiç bir fark yok....

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title