Haberler

Papa'nın Gidiş Saatinde de Vatandaş Çile Çekti

Ziyaretinin Ardından Dönüş İçin Taksim'den Atatürk Havalima'nına Giden Papa 16. Benedict, Sahil Yolu'nu Kullandı. Tarlabaşı'ndan Eminönü'ne Girmek İçin Unkapanı Köprüsü'nde Ters Yöne Geçti.

Ziyaretinin ardından dönüş için Taksim'den Atatürk Havalima'nına giden Papa 16. Benedict, Sahil Yolu'nu kullandı. Tarlabaşı'ndan Eminönü'ne girmek için Unkapanı Köprüsü'nde ters yöne geçti. Alınan güvenlik önlemleri nedeniyle araç trafiğine kapatılan güzergahta yoğun yaya trafiği yaşandı. Şişli ve Mecidiyeköy'den yürüyerek Unkapanı'nına kadar gelmek zorunda kalan vatandaşlar Papa'nın gidişine sevinirken, yaşadıkları sıkıntı nedeniyle de tepkilerini dile getirdi. Programa göre 11:00'de gitmesi beklenen Papa 16. Benedict, güvenlik ve tepkiler nedeniyle Cuma Namazı saatine kadar bekletilerek, 12:25'de hareketi sağlandı.

ÇEVİK KUVVET, EMİNÖNÜ'NDE ETTEN DUVAR ÖRDÜ

Vatikan Temsilciliği'nden Atatürk Havalimanı'na gidişi sırasında İstanbul'un en kalabalık meydanlarından biri olan Eminönü'nden geçen Papa 16. Benedict için Yeni Camii'nin de bulunduğu meydanda geniş güvenlik önlemleri alındı. Sabah erken saatlerden itibaren meydana gelmeye başlayan güvenlik güçleri, Papa Eminönü'nden geçeceği sırada yol kenarına etten duvar ördü. Eminönü'ne çıkan tüm yollar kapatıldı, sadece Galata Köprüsü yaya trafiğine açık kaldı. Cuma namazı kılındığı sırada Eminönü'nden geçen Papa 16. Benedict'te yönelik her hangibir protesto gösterisi olmadı.

İDO DENİZ SEFERLERİ ÖĞLEN SAATLERİNDE DURDURULDU

Papa'nın Atatürk Havalimanı'na gidişi için Bakırköy sahil yolunda da geniş güvenlik önlemleri alındı. İDO deniz seferleri 11.00-13.00 saatleri arasında iki saatliğine durduruldu. Uygulamanın duyurulmamasından şikayetçi olan vatandaşların polis tarafından sahil yönüne geçişi engellendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title