Haberler

    Panzerler Az Kalsın Tekliyordu: 1-0

    Güncelleme:

    2014 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Almanya, Şili ile karşılaştığı mücadelede zor da olsa sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

    Almanya, Şili'yi konuk ettiği maçta rakibini Mario Götze'nin golüyle 1-0 mağlup etse de, oynadığı futbolla pek tat vermedi.

    Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı pozisyonlar yaşanırken, golü bulan taraf Almanya oldu. 16. dakikada Mesut'un şık pasında ceza sahasında topla buluşan Götze, yaptığı düzgün vuruşla fileleri havalandırdı: 1-0.

    26'da Aranguiz'in pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Vidal'in müsait pozisyonda yaptığı vuruşta top az farkla dışarı gitti. İlk yarının geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmadı ve Almanya soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

    Mücadelenin ikinci yarısında Almanya pozisyon üretme konusunda sıkıntılar yaşarken, Şili ise daha üstün olan taraftı. Konuk ekipte Vargas'ın bir şutu 61. dakikada direkten dönerken, Alexis Sanchez de 70. dakikada net bir fırsattan yararlanamadı ve 90 dakika 1-0'lık Almanya üstünlüğüyle sona erdi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Mario Götze Almanya Şili Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title