Haberler

Pantene Yeni Reklam Filmi ile Saçlardaki Gücün Yeni Sırrını Açıklıyor!

Pantene Türkiye Marka Elçisi Neslihan Atagül Doğulu, benzersiz formülü ile daha güçlü** ve sağlıklı görünen saçların sırrını ortaya koyan, Pantene'in son 30 yılda getirdiği en büyük şampuan inovasyonu için yeniden kamera karşısına geçti.

Son 30 yılın en iyi formülüyle benzersiz bir deneyim sunan dünyanın bir numaralı* saç bakım markası Pantene, yepyeni bir reklam kampanyası ile ekranlarda. Pantene Türkiye Marka Elçisi Neslihan Atagül Doğulu'nun yer aldığı, Pantene'in yeni şampuan ve saç bakım kremi serileri için hazırlanan reklam filmi, 1 Nisan 2018'de izleyici ile buluştu.

%100 daha güçlü** ve sağlıklı görünen saçlar için yeni şampuan ve saç kremi serilerini tanıtan Pantene'in yeni reklam filminde ve fotoğraf çekiminde, Neslihan Atagül Doğulu ilk defa ıslak saçlarıyla kamera karşısına geçti. Böylelikle, saçların kırılmaya ve yıpranmaya en müsait olduğu ıslak halinin görüntüleri ilk defa bir saç bakım markası tarafından reklamlarda kullanılmış oldu. Kampanyanın tüm basılı ve dijital materyallerinde Neslihan'ın ıslak saçlı halini görmeye devam edeceğiz.

Çekimleri Madrid'de gerçekleşen yeni reklam filminde Pantene'in çığır açan yepyeni formülü ile; şampuan, saç bakım kremi ve bakım kürü etkisini tek pakette barındıran yeni 3'ü 1 arada şampuanı da tanıtılıyor.

Keyifli anların yaşandığı reklam filmi çekimlerinde Neslihan Atagül Doğulu, enerjisi ve güzelliği ile göz doldurdu. Pantene'in yeni reklam kampanyası, televizyon, sosyal medya, billboard, dijital platform ve internet sitelerinde yerini aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Neslihan Atagül Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title