Haberler

Pantalon İnidrmeye Dava

Mehmet Ali Erbil Hakkında, Yaptığı Programda Pantolonunu Çektiği Kişinin Cinsel Organının Görünmesine İlişkin Yürütülen Soruşturma Sonucu Hazırlanan İddianamede, 6 Ay ile 1 Yıl Arasında Hapis Cezası İstendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Mehmet Ali Erbil'in özel bir televizyon kanalında sunuculuğunu yaptığı programda 9 Haziran 2006 tarihinde bir elemanın pantolonunu çektiği ve bu kişinin cinsel organının gözüktüğü anlatıldı.

Bunun üzerine resen başlatılan soruşturma sürerken, Manisa Barosu Çocuk Hakları Komisyonu üyesi avukat Tülin Çevik Turbil'in de dilekçe göndererek şikayetçi olduğu belirtilen iddianamede, her iki soruşturmanın birleştirildiği ifade edildi.

Olaydan sonra Türkiye tarihinde ilk kez olmak üzere programın yayımlandığı kanala 12 program durdurma cezası verildiği dile getirilen iddianamede, söz konusu kararın yürütmesinin İdare Mahkemesince durdurulduğu anlatıldı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title