Haberler

Panküp-ted Kayseri Koleji Kapanıyor

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Liginde Mücadele Eden Panküp-ted Kayseri Kolejspor Zor Günler Yaşıyor. Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, Önümüzdeki Günlerde Olağan Genel Kurul Kararı Aldıklarını, Maddi İmkansızlıklar Nedeni ile Kulübün Kapanabileceğini Söyledi.

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. liginde mücadele eden Panküp-TED Kayseri Kolejspor zor günler yaşıyor. Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, önümüzdeki günlerde olağan genel kurul kararı aldıklarını, maddi imkansızlıklar nedeni ile kulübün kapanabileceğini söyledi.

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Panküp-TED Kayseri Kolejspor Başkanı Ömer Yağmur, kulübün kapanma noktasına geldiğini, genel kurul kararı alarak kulübü bırakacaklarını söyledi. Başkan Yağmur, "Üç yıldır sizlerin desteği ile basketbol ligine bir renk getirdiğimiz düşünüyoruz. Oynadığımız bütün maçlarda bizi desteklemeye gelen taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Bugün Panküp-TED Kayseri Kolejspor kapanma noktasına gelmiştir. Buradan şehrimizin yöneticilerine sesleniyoruz. Bu takım kapanmasın. Çok mütevazı bütçelerle, bu başarıları Kayseri'ye yaşatan bu takıma sahip çıkalım. Bugün ligde 12 takım mücadele veriyor. 5 tanesi belediye takımı. Her biri bu ligde kalmak için büyük bütçeler ayırıyorlar. Biz ligden çekilirsek yerimize 2. ligde uzun süredir 1. lige çıkmayı arzulayan bir İzmir takımını federasyon 1. lige çağıracaktır. Bu takımın İzmir'e taşınması demektir. Bu tip örnekleri daha öncede yaşamıştık. Şehrimizin en önemli projeleri arasında yer alan 7 bin 200 kişilik Kadir Has ve Kongre Salonu yapımı tamamlandı. Böylesine güzel bir yerde bizim lig ve Avrupa kupası maçları oynadığımızı düşünün. Bizler aynı zamanda Kayseri'nin gönüllü kültür elçileri değilmiyiz? Buradan Kayseri kamuoyuna son kez sesleniyoruz. Bizler şimdiye kadar hiç bu kadar canımız yanarak feryat etmedik, lütfen sesimizi duyun. Basketbol adına, şehrimiz adına bizlere sahip çıkın. Bizlere üç yıldır desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

(SE-SE-Y) 11.06.2008 16:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title