Haberler

Pancar Kooperatifi'nin Statta Yapılan Kongresinde Çiftçilerin Kumanya ve Şemsiye İzdihamı

Eskişehir'de, Pancar Kooperatifi'nin Statta Yapılan Kongresinde Dağıtılan Kumanya ve Şemsiyelerden Almak İsteyen Binlerce Çiftçi İzdihama Sebep Oldu.

Eskişehir'de, Pancar Kooperatifi'nin statta yapılan kongresinde dağıtılan kumanya ve şemsiyelerden almak isteyen binlerce çiftçi izdihama sebep oldu.

82 bin üyeli Eskişehir Pancar Kooperatifi'nin 56. Olağan Genel Kurulu, Şeker Stadı'nda gerçekleştirildi. Yeniden başkanlığa aday olan ve kongreye tek aday olarak giren Halil Ünal, güven tazeledi. Bu arada, kongreye katılan binlerce çiftçi bedava dağıtılan kumanya ve şemsiyelere hücum edince, izdiham kaçınılmaz oldu. Bu esnada, bazı kumanyaların ayaklar altında kalması ise dikkati çekti. Kumanya izdihamından sonra yağmur altında ücretsiz dağıtılan şemsiyelerden almak isteyen çiftçiler, bir kez daha adeta birbirini ezdi. Bazı çiftçilerin tel örgülerden atladığı, bazı vatandaşların da 4-5 şemsiye birden aldığı gözlendi.

Kongreye katılan çiftçiler, "Gülünecek haldeyiz" diye konuştu.

(HÖ-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title