Haberler

Pamukova Sevdalıları Biraraya Geldi

Sakarya'nın Pamukova İlçesinde Her Yıl Düzenlenen "Pamukova Sevdalıları" Toplantısı Yapıldı.

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde her yıl düzenlenen "Pamukova Sevdalıları" toplantısı yapıldı.

Pamukova Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve yaşamlarını Pamukova dışında sürdüren Pamukovalıların bir araya geldiği toplantı Esnaf Odası toplantı salonunda yapıldı.

Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Enerji Genel Müdürü Adnan Çelik ve Pamukova Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Türköz'ün yönettiği toplantıda amaçlanan hedefe ulaşıldı.

İlçe dışında yaşamlarını sürdüren Pamukovalılara ilçeden ayrı kaldıkları surelerde yapılan çalışmalar ve meydana gelen gelişmeler hakkında bilgi verilerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Turan, toplantının açılış konuşmasında belediye çalışmaları ve yatırımları hakkında bilgiler verdi.

İstanbul Enerji Genel Müdürü Adnan Çelik yaptığı konuşmada, "Özellikle Pamukova'nın gece aydınlatılması çok zayıf. Daha iyi ve aydınlık olmalı" dedi.

Pamukova Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Türköz ise toplantıya katılan ilçe dışında yaşayan Pamukovalılara esnaf ve sanatkarlar hakkında geniş bilgiler verdi.

Toplantıya katılan "Pamukova Sevdalıları" ilçenin gelişmesi ve ülke çapında söz sahibi olabilmesi için her Pamukovalının yapılan çalışmalara destek olmasını isteyerek, Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan'a verdiği bilgiler için teşekkür ettiler.

"Pamukova sevdalıları" nın bundan sonraki toplantısının Kurban Bayramının ikinci günü daha geniş katılımla yapılması için prensip kararı alındı.

(İÇ-İÇ)

14.10.2007 13:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title