Haberler

Pamukkaleli kursiyerler seyir tepesinde el emeklerini sergiliyor

Güncelleme:

Pamukkaleli kursiyerler seyir tepesinde el emeklerini sergiliyor El sanatları eğitmeni Senem Korkmaz; "Kurslarda ortaya çıkan eserler vatandaşlarımızın beğenisine sunuluyor" Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki;

Pamukkaleli kursiyerler seyir tepesinde el emeklerini sergiliyor

El sanatları eğitmeni Senem Korkmaz;

"Kurslarda ortaya çıkan eserler vatandaşlarımızın beğenisine sunuluyor"

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ;

"Eserleri kıymetli vatandaşlarımızla buluşturmak istiyoruz"

DENİZLİ - Pamukkale Belediyesi'nin yıl boyu sürdürdüğü el sanatları kurslarında ortaya çıkan eserler Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı'nda açılan sergiyle beğeniye sunuldu. Kursiyerler el emeği göz nuru eserlerini satarak ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar.

Pamukkale Belediyesi, vatandaşların boş zamanlarını iyi değerlendirmesi için çeşitli kurslar açıyor. Bunlar arasında el sanatlarının birçok bölümünü kapsayan kurslar da bulunuyor. Yıl boyu koronavirüs nedeniyle ara ara gerçekleşen kurslarda Haziran ayı itibariyle çalışmalar hızlandı. Kursiyerler eğitimini aldıkları konularda eşsiz eserler ortaya çıkardı. Normalleşme sürecinde yeniden vatandaşların ziyaretine açılan Seyir Tepesi Şehir Ormanı'nın horoz heykelinin olduğu bölümde açılan stantta kursa katılanların ortaya çıkardığı el emeği göz nuru eserler beğeniye sunuldu. Birbirinden güzellikteki el işi çalışmaları Seyir Tepesi Şehir Ormanı'na gelen ziyaretçilerden tam not aldı. Kursiyerler bu şekilde hem ürettikleri eserleri sergileme hem de satış yaparak ev ekonomilerine de katkı sağlama imkanı buluyorlar. El sanatları kursları devam ederken her hafta cumartesi günleri Seyir Tepesi Şehir Ormanı'nda stant açılarak eserlerin vatandaşlarla buluşması sağlanacak.

"Kurslarda ortaya çıkan eserler vatandaşlarımızın beğenisine sunuluyor"

Pamukkale Belediyesinin bu uygulaması hem öğretmen, hem öğrenci hem de vatandaşlar tarafından beğenildi. El sanatları kurslarının eğitmenlerinden Senem Korkmaz; "Belediyemizin katkılarıyla Fatih kapalı pazar yeri ve Atatürk Caddesi'nde verdiğimiz kurslarda ortaya çıkan eserler bu şekilde vatandaşlarımızın beğenisine sunuluyor. Ev hanımları kurslarda ortaya çıkardığı eserleri Seyir Tepesi'ndeki stantta satarak kendilerine gelir elde ediyorlar. Bize bu imkanı sağlayan Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki'ye çok teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun" dedi. Kursiyerler Fatma Meydan ve Ümmünur Yertsev de Pamukkale Belediyesine hem kurs hem de eserlerin satılması konusunda kendilerine verdiği destekler için teşekkür ederek; "Boş zamanlarımızı bu kurslara katılarak değerlendiriyoruz. Ortaya güzel eserler çıktı. Bu sergi sayesinde hem eserlerimizi insanlara sunma hem de bunları satarak kendimize gelir elde etme imkanı buluyoruz. Tüm bu imkanları bize sağlayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'ye teşekkür ederim" dediler.

"Eserleri kıymetli vatandaşlarımızla buluşturmak istiyoruz"

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise birçok konuda kursların devam ettiğini söyleyerek; "Bu kurslarımıza hanım kardeşlerimiz büyük ilgi gösteriyor. Bu kurslarda muhteşem eserler ortaya çıkıyor. Her hafta Cumartesi günleri Seyir Tepesi Şehir Ormanı'nda bu eserleri kıymetli vatandaşlarımızla buluşturmak istiyoruz. Burada ürünlerini satan kadınlarımız ev ekonomilerine katkı sağlamış oluyor. Pamukkale Belediyesi olarak bu konudaki çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avni Örki Pamukkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title