Haberler

Pamukkale Belediyesi'nin Mahalle Buluşmaları Devam Ediyor

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle Buluşmaları’nın 34’üncüsü Kayıhan’da gerçekleştirildi.

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle Buluşmaları'nın 34'üncüsü Kayıhan'da gerçekleştirildi.

Vatandaşların ilgi gösterdiği buluşmada açıklamalarda bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Biz verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. 2.5 yılda hizmet götürmediğimiz mahalle kalmadı. Çalışmaya son güne kadar devam edeceğiz" dedi.

Pamukkale Belediyesi'nin 68 mahalle ve 330 bini aşan nüfusuyla Denizli'nin en büyük ilçesi olduğunu söyleyen Başkanı Gürlesin, "Sınırlarımızı belirleyen iki mahallemiz arasında 65 kilometrelik mesafe var. Pamukkale Belediyesi sınırları içinde 10 bine yakın sokak var. Çok büyük bir kesime hizmet götürmeye çabalıyoruz. Mahalle ayrımı yapmadan çalışıyoruz. İmkanlarımızı sonuna kadar halkımız için seferber ediyoruz" dedi.

Kayıhan Mahallesi'ne önemli çalışmalar yaptıklarının ifade eden Başkan Gürlesin, "Kayıhan tüm mahallelerimiz gibi önemli bir mahalle. MOBESE ile Kayıhan'ın daha da güvenli hale gelmesini sağladık. Üst yapı çalışmaları Kayıhan mahallesini daha da iyi hale getirmek için yapıldı ve devamı gelecek. Mahalle buluşmalarını sizlerin neler istediğinizi öğrenmek için ve derdinizi dinlemek için yapıyoruz. Tek hedefimiz var o da Pamukkale ilçesinde yaşayan insanlarımızın yarınını bugünden daha iyi hale getirmek" dedi.

Konuşmanın ardından Kayıhan mahallesi vatandaşları Başkanı Gürlesin'e yaşadıkları sıkıntıları tek tek anlattı. Başkan Gürlesin buluşmada sorulan sorulara karşın, yapılabilecekleri anlattı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Gürlesin Pamukkale Denizli Kayıhan Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title