Haberler

Pamuk Şekerleri Çiğnenen Seyyar Satıcı Zabıtadan Şikayetçi Olmadı: Onun da Ailesi Var

Güncelleme:

Denizli'de el konulan pamuk şekerleri zabıta tarafından çiğnenen 21 yaşındaki seyyar satıcı şikayetçi olmadı. Seyyar satıcı, "Onun da bir ailesi, çoluk çocuğu var. İşinden olmasın diye onu savundum." dedi.

Denizli'de el konulan pamuk şekerleri zabıta tarafından çiğnenen 21 yaşındaki seyyar satıcı olayı ve sonrasında yaşananları anlattı. Seyyar satıcı Ömer D. pamuk şekerlerine el koyup çiğneyen zabıtanın işinden olmaması için şikayetçi olmadığını belirterek, "Onun da bir ailesi, çoluk çocuğu var. Onu düşündüğüm için işinden olmasın diye onu savundum" dedi.

ZABITA MEMURLARI PAMUK ŞEKERLERİ ÇİĞNEDİ

Bayramyeri semtinde geçtiğimiz gün yaşanan olayda 3 zabıta memuru seyyar olarak pamuk şeker satan Ömer D.'nin pamuk şekerlerine el koyduktan sonra yere atıp çiğnedi.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA YAYILDI

Olay anında çevredekiler duruma tepki gösterirken o anlar cep telefonuyla çekilerek sosyal medyaya da yüklendi.

GÖREVDEN ALINDI

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı medyaya yansıyan olaya karışan 1 zabıta memurunu görevden aldığını açıkladı.

Pamuk Şekerleri Çiğnenen Seyyar Satıcı Zabıtadan Şikayetçi Olmadı: Onun da Ailesi Var

"NİMET OLDUĞU İÇİN ÜZÜLDÜM"

Olayda sattığı pamuk şekerlere el konularak yerde çiğnenen seyyar satıcı Ömer D. ise yaşananları ve sonrasını anlattı. Pamuk şekerlerin yerde ezilmesine çok üzüldüğünü ifade eden Ömer D, "Olay geçtiğimiz günlerde oldu. Ben pamuk şeker satıyordum Bayramyeri'nde. Sonra arkadan geldiler ben görmedim. Malımı yani pamuk şekerleri aldılar. Bana 'bırak' dediler. Ben de bırakmadım. Pamuk şekerleri taktığım odunu aldım ve kaçtım. Kaçtıktan sonra ben alıp pamuk şekerleri ezmişler. Ben ezildiğini bilmiyordum o zaman ben kaçtım. Ezerken ben görmedim. Ezildiğine üzüldüm, ekmek parası bir de nimet olduğu için üzüldüm" diye konuştu.

"İŞİNDEN OLMASIN DİYE ONU KORUDUM"

Olaydan sonra Zabıta Daire Başkanlığında ifadesinin alındığını ancak pamuk şekerlerini yerde ezen zabıtanın işinden olmaması için şikayetçi olmadığını belirten Ömer D. "Onun da bir ailesi var. Belediyeye gittik ve ben ifade verdim. Beni 2-3 defa uyardı ama ben bir daha sattım ve ondan sonra bir daha yakaladılar" dedi.

"BUNDAN SONRA DÜZENLİ BİR İŞ OLSUN İSTİYORUM"

Olayların bir daha tekrarlanmaması için düzenli bir iş istediğini de dile getiren Ömer D, "İş arıyorum. Ben aileme destek olmak için pamuk şeker satıyordum. 8 kardeşiz. Ailemde 2 ablam çalışıyor. Ben günlük 50-60 bazen de 100 TL kazanıyordum yarısını kendime harçlık alıyordum yarısını da eve veriyordum. Bundan sonra düzenli bir iş olsun istiyorum. Düzenli bir işim olursa bir daha pamuk şeker satmaya falan çıkmam. Hem böyle olaylarda olmaz, daha iyi olur inşallah" diye konuştu.

Pamuk Şekerleri Çiğnenen Seyyar Satıcı Zabıtadan Şikayetçi Olmadı: Onun da Ailesi Var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zabıta 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (161)

Amir Denizli:

Cocugu belediyeye zabita olarak alsinlar ve bu olayi kapatsinlar. . . Ikiside hakli. . . Biri emir kulu, digeride ekmek pesinde. . .

41
0
yanıtYanıtla
.:

yahu bu insanlar hırsızlık yapmıyor, çalmıyor ekmek parası peşinde alın teriyle para kazanmaya çalışıyor ne olsun istiyorsunuz hala anlamış değilim.

32
0
yanıtYanıtla
İnsanlar:

Vergisini ödemiyor maaşından sgk kesilmiyor işsizlik payı kesilmiyor o kesilmiyor bu kesilmiyor? Bizim kesiliyor o zaman herkes köşe başında birşeyler satsın?

yanıt3
yanıt4
adnan:

torpille onune gelenı zabıta yaparsan olacagı bu

27
1
yanıtYanıtla
ibo:

bırak yemezler kac para aldın aslanım

2
22
yanıtYanıtla
ayşe:

dimi senin gibilere insanlık çok uzak adamlık bile parayla zannediyosunuz

yanıt14
yanıt0
MÜCAHİT ELİMAHKÜM:

PARA ALSAYDI. GÖRÜNÜRMÜYDÜ. AKILSIZ.

yanıt1
yanıt1
MÜCAHİT ELİMAHKÜM:

PARA ALSAYDI GÖRÜNÜRMÜYDÜ HİÇ AKILSIZ SENDE

yanıt1
yanıt1
AYŞE:

MÜCAHİT HAKSIZLIGA UGRAMIŞ GARİBANI TABİİ SAVUNURUZ HER ZAMANNNNN

yanıt0
yanıt0
TESLA:

zabıta çocuktan hem insanlık hemde adamlık dersi alsın eğer içinde bir dirhem insanlık vicdan kaldıysa tabi

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 161 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title