Haberler

Pamuk Şeker Bu Bayram Üzdü! Ekmek Teknesi Gözlerinin Önünde Kül Oldu

Güncelleme:

Balıkesir Edremit'te plajlarda pamuk şeker satarak geçimini sağlayan Muharrem Kaya'nın seyyar arabası, gaz kaçıran tüp nedeniyle gözleri önünde alev alıp yandı.

Balıkesir'n Edremit ilçesine bağlı Altınkum beldesinde, plajlar ve çay bahçelerinin arka bölümündeki kordonda pamuk şeker satarak geçimini sağlayan 64 yaşındaki Muharrem Kaya'nın seyyar arabası, bir anda alev aldı. Çevredekilerin yardımıyla 10 dakikalık uğraşın ardından araba söndürüldü ancak ne yazık ki kullanılamaz hale geldi.

"BU BAYRAM KÖTÜ BİTTİ"

Geçim kaynağı küle dönen Muharrem Kaya "Tüpü yeni takmıştık. Bir kontrol edeyim dedim. Baktım hava kaçırıyor. Hortumu sıkıştırmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Sonrasında birden alev aldı tüpün başlığı. Bu bayram kötü bitti" dedi.

"HERKES KENDİ EKMEĞİNİN DERDİNDE"

Bunun yanı sıra, çay bahçelerinde oturan vatandaşlar da seyyar arabadaki tüpün alev aldığını görünce bölgeden uzaklaştı. Çay bahçesi işletmecisi, tüpün patlaması üzerine korkup panikle kaçan müşterilerin hesaplarını ödememesinden yakındı.

Kaynak: AA / Yaşam

Muharrem Kaya Altınkum 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title