Haberler

Palet Fabrikasında Çıkan Yangın Korkuttu

KOCAELİ (İHA) – Kocaeli’nin Başiskele ilçesine bağlı Doğantepe köyünde faaliyet gösteren bir palet fabrikasında çıkan yangın korkuttu.

KOCAELİ (İHA) – Kocaeli'nin Başiskele ilçesine bağlı Doğantepe köyünde faaliyet gösteren bir palet fabrikasında çıkan yangın korkuttu.

Başiskele ilçesine bağlı Doğantepe köyünde faaliyet gösteren Şelale Orman Ürünleri isimli palet fabrikasında çıkan yangın korkuttu. Fabrikanın kazan dairesinde çıkan yangında yaralanan olmazken, fabrikada maddi hasar meydana geldi. Yangının kazan dairesi içerisindeki yağ birikintisine kıvılcım sıçraması sonucu çıktığı tahmin ediliyor.

Fabrika sahibi Mehmet Üstün, "Herhalde bir boru patlamış olabilir. Oradan da yağ akmış olabilir. Yanmayan yağ olarak biliyorduk biz bunu. Ama tabi yanan haliymiş. Kazan yanıyordu zaten. Pişirmişler fırını işlem yapmak için. Herhalde akan yağ ateşin üzerine düştü, ateş tetikledi kanaatindeyim" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğantepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title