Haberler

Palermo'da Hedef 3 Puan

Fenerbahçe Sükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile Yarın UEFA Kupası (H) Grubunda Karşılaşacak Olan Palermo, İstanbul'dan Galibiyet ile Ayrılarak, UEFA Kupası'nda Yollarına Devam Etmek İstiyor.

Fenerbahçe Sükrü Saraçoğlu Stadı`nda Fenerbahçe ile yarın UEFA Kupası (H) grubunda karşılaşacak olan Palermo, İstanbul`dan galibiyet ile ayrılarak, UEFA Kupası`nda yollarına devam etmek istiyor.

Takımdaki eksiklerden dolayı Persembe akşamı ilk 11`de sahaya çıkması beklenen Palermo`nun genç savunma oyuncusu Paolo Hernan Dellafiore, Fenerbahçe`nin gücünü bildiklerini, ancak kazanmaktan başka seçeneklerinin olmadığını söyledi.

Dellafiore, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ¨Yarın akşamki maç bizim için çok önemli. UEFA Kupası`ndaki yürüyüşümüz için bir kader maçı olduğunu söyleyebilirim. Bu nedenle 26 Kasım`da Serie A`da oynayacağımız Inter maçını düşünmüyoruz. Fenerbahçe maçı için konsantre olduk. İstanbul`dan alacağımız galibiyet sonrası Inter`i düşünmeye başlayacağız. Yarın akşam çok zor bir maça çıkacağımızın bilincindeyiz. Fenerbahçe`nin gücünü ve kadrosundaki oyuncuları biliyoruz. Ama hiçbir şey bizim için bahane olamaz. Takımda bazı eksiklerimiz var. Onların yerine benim gibi genç isimler forma şansı bulacak. Kendimizi göstermemiz açısından da önemli bir karşılaşma olacağını düşünüyorum¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title