Haberler

Pakpen, 5. Kez Türkiye'nin Süper Markası Oldu

Güncelleme:

Başarılı Ar-Ge çalışmaları, ürün kalitesi ve aldığı uluslararası sertifikalarla yapı sektörünün öncü kuruluşlarından olan Pakpen, Superbrands Türkiye listesinde beşinci kez yer aldı.

Sürdürdüğü Ar-Ge çalışmaları, aldığı uluslararası kalite belgeleri ve sertifikalarla, kalite iddiasını yurt içi ve dışında sürekli artıran Pakpen, bu yıl beşincisi yayınlanan Superbrands Türkiye listesinde, beşinci kez yer aldı.

Pakpen Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Hale Kuyucu, 2005 yılından bu yana her iki yılda bir açıklanan Superbrands listesinde, beşinci kez yer aldıkları için gururlu olduklarını söyledi. Kuyucu, 'süper marka' seçiminde, şirketlerin teknolojisi, yaptığı yatırımlar, iş gücü kalitesi, yaratıcılığı, markalaşma süreci, sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk projeleri, çevre duyarlılığı, etik değerleri ve vergi sıralamasındaki yerinin büyük önem taşıdığının altını çizdi. Kuyucu, "Araştırma şirketi Nielsen'in ölçümleri de dikkate alınarak, Seçici Kurul tarafından belirlenen farklı sektörlerden 134 marka arasına giren Pakpen olarak, bu listede beşinci kez yer almış olmamız, markamıza yaptığımız yatırımların bir karşılığı ve doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi" diye konuştu.

Dünyada 88 ülkede gerçekleştirilen Superbrands'in, Türkiye'de iki yılda bir yapıldığını hatırlatan Kuyucu, Seçici Kurul'un, bu yıl da marka-markalaşma ile ilişkili iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları başkanlarından oluştuğunu kaydetti. Kuyucu, Pakpen gibi 2005 yılından bu yana Superbrands listesinde yer alan şirketlerinin, marka değerini artırarak yoluna devam ettiğini söyledi. Superbrands listesinde yer alan markaların iletişim çalışmalarına gerekli özeni gösterdiğini de kaydeden Kuyucu, bu yıl 134 markanın yer aldığı Superbrands Türkiye listesinin 92'sinin yerli markalardan oluştuğuna dikkat çekti. Bu durumun Türkiye'nin markalaşma sürecinin hızlandığının da bir göstergesi olduğunu belirten Kuyucu, "Pakpen gibi yerli firmaların, marka değerinin artıyor olması ve yerli markaların globalde de seslerini yükseltmeleri, ülkemizin tanıtımı ve ihracatına da önemli katkı sağlıyor" diye konuştu. Kuyucu, "Pakpen Ailesi olarak, markamıza yaptığımız her yatırımı ülkemize de yaptığımızı biliyor, iddiamızı önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Pakpen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title