Haberler

Pakistan'da Esrarengiz Roketler

Pakistan'ın Başkenti İslamabad'da, Hedefi Devlet Başkanlığı Olan Füzelerin Ortaya Çıkarılmasından Sonra Bu Sefer de İstihbarat Teşkilatı Genel Merkezine Çevrili İki Roket Bulundu.

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da, hedefi devlet başkanlığı olan füzelerin ortaya çıkarılmasından sonra bu sefer de istihbarat teşkilatı genel merkezine çevrili iki roket bulundu.

Üst düzey güvenlik yetkilileri, bugün ortaya çıkarılan roketlerin, Pakistan istihbarat teşkilatı İSİ'nin (İnter Services İntelligence) genel merkezini hedeflediğini belirttiler.

Pakistanlı bir yetkili, "Meclis binalarının yakınında perşembe günü bulunanlara benzer Rus yapımı roketleri etkisiz hale getirdik" dedi.

İslamabad'ın "bakanlıklar" bölgesinde devlet başkanlığı sarayına 500 metre uzaklıkta ağaçlık bir alanda, perşembe günü fırlatma rampasına yerleştirilmiş ve Pakistan devlet başkanlığına çevrili iki roket bulunmuş, fırlatıcıya elektrik telleriyle bağlı ve ateşleyici olarak kullanılacak bir de cep telefonu ortaya çıkarılmıştı.

Ravalpindi'de Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref'in askeri ikametgahı yakınlarında perşembe günü şiddetli bir patlamanın meydana gelmesinden sonra esrarengiz roketlerin ortaya çıkarılması üzerine Müşerref'in çevresindeki güvenlik önlemleri de arttırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title