Haberler
BBC

Pakistan'da 6 Yaşında Çocuğa Tecavüz Edip Öldüren Cani, 4 Kez İdam Cezası Aldı

Güncelleme:

Pakistan'da kaçırdığı 6 yaşındaki kızı tecavüz edip öldüren caniye 4 kez idam cezası verildi.

Kasur kentinde kaçırdığı 6 yaşındaki Zeynep Ensari'ye önce tecavüz edip, ardından boğarak öldüren 24 yaşındaki İmran Ali hakkındaki karar açıklandı.

Pakistan mahkemesi suçlu bulunan Ali'ye 4 kez idam cezasına çarptırdı.

TECAVÜZ EDİP BOĞMUŞ

Onlarca görgü tanığının ifade verdiği ve yalan makinesinin de kullanıldığı duruşmada, mahkemeye DNA örnekleri de sunuldu. Yerel medya, Ali'nin suçunu itiraf etmesinin ardından avukatının davadan çekildiğini duyurdu.

Ali'ye kaçırma, cinayet, terör ve cinsel sapıklık suçlarından 4 kez idam cezası ve 3,2 milyon rupee (29 bin dolar) para cezası verildi.

AYNI BÖLGEDE O ŞEKİLDE ÖLDÜRÜLMÜŞ BAŞKA KIZLAR DA VAR

Polis Ali'nin aynı bölgede daha önce başka kız çocuklarının da kaçırıp aynı şekilde öldürülmesiyle bağlantılı olduğunu düşünüyor. Protestolarda 2 kişi ölmüştü Zeynep'in cansız bedeni 9 Ocak'ta Lahor eyaletinin güneyindeki Kasur'da bir çöplükte bulunmuştu.

Pakistan'da 6 Yaşında Çocuğa Tecavüz Edip Öldüren Cani, 4 Kez İdam Cezası Aldı

PROTESTOLARDA 2 KİŞİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Zeynep'in boğularak öldürüldüğünün açıklanması üzerine kentte protesto gösterileri düzenlenmiş, protestolarda, karakolu basmaya çalıştıkları bildirilen iki kişi güvenlik güçlerinin açtığı ateş sonucu öldürülmüştü.

AİLENİN KAYIP İHBARINDA POLİS HAREKETE GEÇMEMİŞ

Yetkililer kaçırma, cinsel saldırı, cinayet gibi suçları önlemek için yeterince çaba göstermemekle suçlanıyor. Zeynep'in ailesi de kayıp ihbarında bulundukları halde polisin harekete geçmediğini söylüyor.

MOBESE GÖRÜNTÜLERİNİ POLİS DEĞİL AKRABALAR BULDU

Mobese görüntülerinin ise polis tarafından değil, Zeynep'in akrabalarının çabasıyla ortaya çıkarıldığı bildiriliyor.

SON 2 YILDA 12 BENZER CİNAYET

Güvenlik kamerası görüntülerinde, Zeynep'in bir adam tarafından götürüldüğü görülüyor.

Kasur polisi son iki yılda kentte 12 benzer cinayet işlendiğini açıkladı.

BBC

Pakistan 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

BİLİNMEZ:

TÜRKİYE YE BU DA GELMELİ BABAM DAHİ OLSA ASILMALII

22
2
yanıtYanıtla
ard:

idam hani gelecekti meclis karar verirse en onaylarım diyordu c baskanı caninin istediklereni referanduruma göturenler idami neden millete srmuyorlar

17
1
yanıtYanıtla
sapıklara idam:

nedense tüm pislikler bu şeriatla yönetilen ülkelerden çıkıyor.

7
9
yanıtYanıtla
Cherokee:

Şeriatsevenler çok komiksiniz be. . Bu tür suçları işleyenler hep senin savunmakta olduğun zihniyete sahipler. . . Danimarka da İsveç''te, Norveçte neden olmuyor? Demekki insanlık şeriat ölcülmüyor. . . . ulan hayvanlar bile yavru ise çiftleşmiyorlar. . yemin ederim hayvanlar insandan çok daha iyiler. . . . şeriatmış pehh. . kesin masalı. .

7
7
yanıtYanıtla
Erkân ç:

Tecavüzün müslüman ülkelerde olduğunu söyleyen sığ beyinli Tecavüz müslüman ülkelerde dikkate alındığı ve toplumsal problem görüldüğü için dikkat çekiyor Farklı dinlerdeki yada ataist ülke toplumlarinda bi problem olmadığı için haber niteliği taşımıyor Kapiş

8
6
yanıtYanıtla
yazık:

bbb okuyoruz kardeşim böyle birşey olmuyor istisnalar olabilir yine ama tecavüz en çok oldugu yer müslüman ülkelerde oluyor.

5
7
yanıtYanıtla
Cherokee:

Bizim ülkede durum çok farklı değil. . . iki ülkenin yüzde 99 u müslüman. . . ama işlenen suçlara bir bakın. . demekki olay dine Müslümanlığa bakmıyor. . . bumu dur Müslümanlık?

9
3
yanıtYanıtla
1gayserili:

sadece siz diyorsunuz onlara müslüman diye cherokee. ben müslüman demiyorum suç işleyeni suçlayabilirsin fakat dinimi asla suçlayamazsınız. benim dinim böyle olayları taaa 1400 yıl önce idam ediyordu.

yanıt3
yanıt2
Cheroke:

Gayserili bırak bu masalları. . . . sizde düşünce değil beyin eksik. . sen bunları kendi gibiler anlat. .

yanıt2
yanıt1
Anne:

Ülkeme örnek olması dileğiyle bir de kısasa kısas olursa çok iyi olur

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title