Haberler

Pakdil: "Türkiye'de 28 Şubat Benzeri Bir Oyun Oynanıyor"

Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Türkiye'de 28 Şubat benzeri bir oyun oynandığını söyledi.

Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Türkiye'de 28 Şubat benzeri bir oyun oynandığını söyledi.

Pakdil, Eğitim Bir-Sen Afşin Temsilciliği tarafından düzenlenen yemekte Türkiye'nin darboğaza sokulmak istendiğini söyledi. Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylara değinen Pakdil, "Türkiye'de 28 Şubat benzeri bir oyun oynanıyor" dedi.

Geçmişte buna benzer olaylar yaşandığını ve ne yazık ki bir kısmından da neticeler de alındığını ifade eden Pakdil, "İstanbul'da yaşanan olayları bir düşününüz. 'Demokratik görüş ortaya konuluyor' deniliyor. Elbette çevreci bir düşünceyle bir kısım görüşler ortaya konulabilir. Buna hiçbir itirazımız yok. Ama bir müddet sonra belirli yerler işgal ediliyor, yakılıp yıkılıyor. Bunların hepsi milletimizin gözü önünde oldu. O alandaki esnafımızın dükkanlarını yağmaladılar, çevreyi yıkıp döktüler ve bunun adı 'çevreci demokratik bir yaklaşım' oldu. Böyle bir demokratik yaklaşım yok. Başkasının hakkını hukukunu çiğnemek, suçu günahı olmayan insanları zarara uğratmak kimsenin hakkı değildir. Burada devlet bu işten zarar gören insanların da hakkını korumak durumundadır" diye konuştu.

Cinsiyet ayrımının halen bir kısım insanların zihninde devam ettiğini söyleyen Pakdil, şöyle devam etti:

"Kadın haklarını savunduğunu iddia eden bazı dernek ve kuruluşların özgürlük mücadelesini kılık ve kıyafete indiriyorlar. Belirli bir kısım hayat tarzını seçmiş olan insanlara bu hak vardır ama bunun dışında kendi özgür iradesiyle başka bir hayat tarzını kendine rehber olarak seçmiş insanlara adeta hiçbir hak ve hukuk tanımak istemiyorlar. Biz bu memleketin 76 milyonun hepsini kardeş kılmak için büyük bir mücadele veriyoruz. Bu insanların hepsi bir olsun beraber olsun hangi hayat tarzını seçerse seçsin."

Eğitim Bir-Sen Afşin Temsilciliği tarafından düzenlenen yemeğe, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat, daire amirleri ve çok sayıda eğitimci katıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Nevzat Pakdil 28 Şubat Türkiye Afşin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title