Haberler

"Padişah-I Osman" ve "Dünya Çocuklarındır" Oyunlarını 3 Günde 10 Bin Kişi İzledi

Bingöl'de "Padişah-ı Osman" ve "Dünya Çocuklarındır" oyunlarını 3 günde 10 bin kişinin izlediği bildirildi.

Bingöl'de "Padişah-ı Osman" ve "Dünya Çocuklarındır" oyunlarını 3 günde 10 bin kişinin izlediği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce yürütülen, Kalkınma Bakanlığı Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı'nca (ÇOGEP) desteklenen "Çocuklar ve Yetişkinlerle Tiyatro" projesi kapsamından ana sınıfı, 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik

"Dünya Çocuklarındır", yetişkinler için de "Padişah-ı Osman" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, yaptığı açıklamada, Belediye Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunları 3 günde toplam 10 bin kişinin izlediğini belirterek, "Bingöl buna layık, Davetimizi kırmayıp buraya kadar gelen, sanatçı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten 3 günde 10 bine yakın izleyiciye yüksek bir performans ortaya koymak alkışlanacak bir başarıdır" dedi.

Bingöl'de tiyatroseverlerin 3 gün boyunca büyük ilgiyle izlediği oyunun sonunda Belediye Bingölspor formasıyla seyircileri selamlayan oyuncular, ayakta alkışlandı.

İzleyicilerden gelen yoğun istek üzerine tiyatro sahnesinde şarkı söyleyen sanatçı Soner Arıca, bugüne kadar hiçbir tiyatro sahnesinde şarkı söylemediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Aslında prensip olarak oyundan sonra şarkı söylemiyorum. Çünkü biz ekip halinde bir iş yapıyoruz, bireysel değil, muhteşem oyuncularla aynı oyunda olduğum için çok gurur duyuyorum. Çok keyif alıyorum. Fakat bir istisna oldu. Gerçekten bu kadar ayakta oyunu baştan sona izleyen izleyiciyle daha önce karşılaşmamıştım. Bu sanat adına çok sevindirici bir şey. Bende kendimce bir hediye vermek istedim size. Sadece buraya özel başka yerde oyundan sonra şarkı söylediğimi duymayacaksınız."

Arıca'nın şarkılarına hayranları da eşlik etti.

Muhabir: Abdullah Çelik / İbrahim Yakut

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - BİNGÖL

Kaynak: AA / Yerel

Ercan Taştekin Soner Arıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title