Haberler

Pablo Batalla'ya İstanbul'da Coşkulu Karşılama

Hüseyin ASLIYÜCE - İSTANBUL / DHA Bursaspor'un yeniden kadrosuna katmak istediği Pablo Martin Batalla, İstanbul'a geldi.

Hüseyin ASLIYÜCE - İSTANBUL / DHA

Bursaspor'un yeniden kadrosuna katmak istediği Pablo Martin Batalla, İstanbul'a geldi. Bursasporlu taraftarlar Arjantinli futbolcuya havalimanında sevgi gösterilerinde bulundu.

THY'nin tarifeli seferiyle saat 22.30'da Sau Paulo'dan İstanbul'a babası ile birlikte gelen Batalla'yı Atatürk Havalimanı'nda Bursasporlu yöneticiler karşıladı.

Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Batalla, "Aslında söylenecek söz bulamıyorum. Çünkü ben de çok mutluyum. Bana gösterilen sevgi ve saygı için teşekkür ederim. Ligi takip ediyorum. 10 gün içinde adapte olup Bursaspor'a çok şey katacağım. Yeni stadı geçen geldiğimde gördüm. Bursa'ya gidip bakacağım" dedi.

50 kişilik coşkulu Bursaspor taraftarı tarafından tezahüratlarla karşılanan Batalla, polis eşliğinde havalimanında çıkarılarak Bursa'ya doğru hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title