Haberler

P&g Gebze Tesisleri Yatırımda 15. Yılını Kutladı

Procter&gamble (P&g), Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (Gosb) İlk Kez Bebek Bezi ve Hijyenik Ped Üretimiyle Başlayan Yatırımlarının 15. Yılını Çalışanlarıyla Birlikte Kutladı.

Procter&Gamble (P&G), Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) ilk kez bebek bezi ve hijyenik ped üretimiyle başlayan yatırımlarının 15. yılını çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Gebze fabrikası yeşil alanında düzenlenen Aile Günü'ne, P&G Türkiye'nin bini aşkın çalışanı ve aileleri katıldı. Aile Günü'nde bir araya gelen çalışanlar, bu kez fabrikada üretim bantlarının başında değil, kurulan oyun sahalarında eşleri ve çocuklarıyla birlikte vakit geçirdi.

P&G Kafkasya ve Orta Asya, İsrail Bölge Başkan Yardımcısı ve P&G Türkiye Genel Müdürü Saffet Karpat, "Geride bıraktığımız 15 yıl içerisinde kağıt ürünleriyle başladığımız serüvene 2005'te ev ve kumaş bakımı ürünlerimiz de eklendi. Çalışanlarımızın performansı bize güç kattı. Yatırımlarımızı artırdık. Bugün P&G içinde ve Türkiye'de çok önemli üretim merkezlerinden biri olduk. 15 yılda yakaladığımız başarıların bundan sonra da artarak devam edeceğine inancım sonsuz. Türkiye'den dünyaya ulaşan kaliteli P&G ürünlerine imza atan tüm fabrika ekibine ve tabii yoğun çalışma günlerimizde sabır gösteren ve destek veren eşlerimiz, çocuklarımız ve ailelerimize sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

15. yıl anısına çalışanlar adına ağaç dikmeye de hazırlandıklarını anlatan Karpat, ağaçlandırma çalışması kapsamında dikilecek 2 bin fidanla P&G Hatıra Ormanı oluşturulacağını söyledi.

P&G Gebze Üretim Tesisleri Müdürü Jan Robben ise, çalışanlara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Bugün, P&G Gebze üretim tesislerinin tüm dünyadaki P&G üretim tesislerinin en iyilerinden biri olduğunu ve şüphesiz Türkiye'deki en mükemmel tesis olduğunu söylemekten gurur duyuyoruz. En iyi ve en mükemmel, çünkü çalışanlarımıza değer veriyoruz ve yine çok iyi biliyoruz ki çalışanlarımızın her biri bu tesisin sahibi gibi hareket ediyor." Türkiye'de 20. yılını geride bırakan P&G, Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ndeki üretim tesislerine bugüne kadar 200 milyon doları aşkın yatırım yaptı. Tesislerde 2.5 yıldır dünya çapında tüm P&G üretim tesislerinde uygulanan, verimliliğin ve üretkenliğin arttırılmasında sıfır hataya ulaşmada tüm çalışanların katılımlarının sağlanmasını amaçlayan "Entegre Çalışma Sistemleri" (Integrated Working Systems) uygulaması gerçekleştiriliyor. Bu başarılı çalışmalar Gebze Üretim Tesisleri'ni dünyadaki 400 P&G üretim tesisi arasında 36. sıraya yükseltti.

(SŞ-SŞ-CC-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title