Haberler

Özüne Döndü!

Yabancı Damat Dizisiyle Oyunculuğu Müzisyenliğinin Önüne Geçen Özgür Çevik Yeni Albüm Çalışmalarına Start Verdi

YABANCI DAMAT DİZİSİYLE OYUNCULUĞU MÜZİSYENLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇEN ÖZGÜR ÇEVİK YENİ ALBÜM ÇALIŞMALARINA START VERDİ

Canlandırdığı Niko karakteri, katıldığı Akademi Türkiye şarkı yarışmasında elde ettiği dereceyi ve başarıyı unutturan Özgür Çevik müziğe dönerek albüm çalışmalarına başladı.

Akademi Türkiye adlı müzik yarışmasıyla tanınan Özgür Çevik, kendisinden albüm beklenirken dizi oyunculuğuna yönelmişti. Nehir Erdoğan'la birlikte oynadığı 'Yabancı Damat' adlı dizide canlandırdığı Niko karakteriyle daha çok tanınan ve sevilen Özgür Çevik, albüm çalışmalarına yeni başladı.

Geçen sezon biten Yabancı Damat dizisinden sonra bu yazı dinlenerek ve albümü için yoğun olarak hazırlanarak geçiren genç şarkıcı ve oyuncunun albüm repertuarındaki hemen hemen her şarkı Özgür Çevik imzalı.

Bu ay stüdyoya giriyor

Önümüzdekİ günlerde stüdyoya girecek olan Özgür Çevik, son zamanlardaki müzik dünyasında kendi tarzını yaratacak bir albümle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çevik'in albümüne koyacağı şarkılarının demo kayıt ve aranje çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlanmış durumda.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title