Haberler

Özsüt'ten Şubat Ayının Pastası ve Kahvesi

Güncelleme:

Özsüt'ün geleneksel indirimi Şubat ayında da devam ediyor. Bu ayın 'Mutluluk Tadında' indirimli lezzetleri; Çikolatalı Trio ve Cappucci-Frutti kahvesi.

Özsüt'ten Şubat Ayının Pastası ve Kahvesi; Çikolata Trio ve Cappucci-Frutti

Özsüt'ün geleneksel indirimi Şubat ayında da devam ediyor. Bu ayın 'Mutluluk Tadında' indirimli lezzetleri; Çikolatalı Trio ve Cappucci-Frutti kahvesi…

Türkiye'nin Pastacısı Özsüt, Çikolatalı Trio pastasını ve Cappucci-Frutti kahvesini, Şubat ayına özel indirimlerle tatlı ve kahve severler ile buluşturuyor. Çikolatalı genoise kek, bitter, sütlü ve beyaz çikolatalı 3 ayrı kat mousse bulunan Özsüt Çikolatalı Trio'ya Cappucci-Frutti eşlik ediyor.
Dağ çileğinin kışkırtan aromasının cappuccino lezzetiyle bütünleşmesinden oluşan Cappucci-Frutti, Fransız Cafés Richard'ın Özsüt için özel olarak hazırladığı kahve çeşitlerinden sadece bir tanesi…
Çikolata Trio ve Cappucci-Frutti kahveden oluşan indirimli menü de Şubat ayına özel olarak sunuluyor.

Özsüt'ün Şubat ayı indirimleri, tüm Özsüt şubelerinde geçerli.
Şubat ayına özel Çikolata Trio pasta: 50 TL
Şubat ayına özel Capucci-Frutti kahve: 6,90 TL
Şubat ayına özel kahve ve dilim pasta: 14,00 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title