Haberler

Özlüce Spor Tesislerinde Sona Doğru... -Büyükşehir Belediyesinin, Bursaspor'a Avrupa Standartlarında Tesis Kazandırmak Amacıyla Yaptırdığı Özlüce Spor Tesisleri İnşaatının Yüzde 75'inin Tamamlandığı Bildirildi

Bursa Büyükşehir Belediyesinin, Bursaspor'a Avrupa Standartlarında Tesis Kazandırmak Amacıyla Yaptırdığı Özlüce Spor Tesisleri İnşaatının Yüzde 75'inin Tamamlandığı Bildirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesinin, Bursaspor'a Avrupa standartlarında tesis kazandırmak amacıyla yaptırdığı Özlüce Spor Tesisleri inşaatının yüzde 75'inin tamamlandığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Bursaspor'un kendi yıldızlarını yetiştireceği ve kulübün bütçesine önemli katkılar sağlayacağı tesisin inşaatının yüzde 75'inin bittiği belirtildi.

Tesisin, 130 dönüm arazide inşa edildiğine değinilen açıklamada, tesiste antrenman alanı olarak kullanılacak 2 adet sahanın çimlendirilmesine başlandığı bildirildi.

Açıklamada, tesiste, soyunma odaları, 100 metrekare büyüklüğünde yüzme havuzu, sauna gibi donatıların yer alacağı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

''Tesis, Bursaspor'un kullanımına sunularak, yıllar önce olduğu gibi yeşil- beyazlı takım yeniden altyapıda sporcu yetiştiren bir kulüp haline gelecek. Yüzde 75'i tamamlanan kompleks inşaatında bugüne kadar 21 bin metrekarelik 2 adet antrenman sahasının çimlenmesi, klima ve yerden ısıtma sistemi, elektrik, su, yağmursuyu ve altyapısı, sıva ve alçı işleri ile tamamı 5 bin 300 metrekare olan inşaatın çatısı tamamlandı. Ayrıca Özlüce Tesisleri'nde yer alacak 100 metrekarelik havuzun seramik işleri de bitti. Hizmet binasının seramik ve fayans döşemeleri, çevre korkulukları, binaların kapı ve pencere imalatları ise tüm hızıyla devam ediyor.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title