Haberler

Özlem Conker'in Jeep Merakı Sona Erdi

Ünlü Dizi Oyuncusu Özlem Conker, Bursa'da Faaliyet Gösteren Şentürkler Plaza'dan Kendine Son Model Bir Jeep Satın Aldı. Böylelikle Ünlü Oyuncunun Jeep Merakı da Sona Ermiş Oldu.

Ünlü dizi oyuncusu Özlem Conker, Bursa'da faaliyet gösteren Şentürkler Plaza'dan kendine son model bir jeep satın aldı. Böylelikle ünlü oyuncunun jeep merakı da sona ermiş oldu.

Kadrosunda; Nihat İleri, Mete Horozoğlu ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı "Eksik Etek" dizisinin çekimleri için Bursa'da bulunan Özlem Conker, yeni jeepinin direksiyonuna geçerek gazetecilere poz verdi.

Daha önce Emrah ile başrolünü paylaştığı "Kınalı Kar" dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan güzel sanatçı, temmuz ayında bir televizyon kanalında ekrana gelecek olan yeni dizisi için de Bursa'da bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi. Şentürkler Kia Plaza Satış Müdürü Onur Balcıoğlu, Conker'e büyük bir sürpriz yaparak, satın aldığı aracı dizi çekimlerinin yapıldığı Botanik Park'taki sete götürerek güzel yıldıza teslim etti. Bursa'nın kendisine çok uğurlu geldiğini ifade eden Güzel yıldız, "Yine çekim için

geldiğim Bursa'da kendimi evimde gibi hissediyorum. Bu yüzden yeni arabamı da Bursa'dan aldım. Sportage'ın dizaynını çok beğendim. İnanılmaz rahat bir kullanımı var. Çok içime sinerek aldığım bir araç" dedi.

(UU-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title