Haberler

Özkaya "Genç Kürsü" Programına Katıldı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Sandıklı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Genç Kürsü" programına katıldı.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Sandıklı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Genç Kürsü" programına katıldı.

Sandıklı Kent Park sosyal tesislerinde düzenlenen programda konuşan Özkaya, gündemdeki olaylara ilişkin değerlendirmede bulundu.

Özkaya, Hollanda'daki seçimin kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, şunları söyledi:

"Hollanda seçimi, bizim aklımızın bir yerinde var mı? Kim seçilirse seçilsin bize ne. Bütün bu Avrupa Türkçe televizyonlarında 'hayır' kampanyası yapıyor. Gazetesinin manşetlerini Türkçe atıyor. Bizim bakanlarımıza bütün demokratik, uluslararası ve diplomatik kuralları yok ederek. Dış İşleri Bakanımızın uçağının inmesine müsaade etmiyor. Bakanımızın girmesine izin vermiyor. Polis zoru ile adeta göz altına alarak kışkırtmaya çalışıyor. Bu kadar büyük riski ve dünyaya rezil olmayı neden göze alıyor? Bizi sömüremiyorlar. Bizim gücümüzü yok edemiyorlar. Bizim daha fazla güçleneceğimizi, daha fazla büyüyeceğimizi ve bütün mazlum coğrafyalara, İslam Coğrafyasına ve Türkiye coğrafyasına daha fazla liderlik yapacağımızı görüp, bizim işimiz kötü diyorlar. Sömürge işleri sıkıntıya düşüyor. İnsanı fakir ve doğal kaynakları zengin ülkeleri sömürerek geçinmeye çalışan bu ülkeler şimdi Türkiye'yi bu sömürgeyi engelleyecek büyük bir güç olarak görüyorlar. Siz gençlere ve hepimize iş düşüyor. ya ne olacak ki bana benim bir oyum var diye düşünmemeliyiz. Oylar sandığa tek tek kullanılıyor. Üzüm salkımı gibi toplu oylarımızı koyamıyoruz. Herkese bir tane pusula veriliyor gizli kulübeye giderek oyunu kullanıyor. Onun için birer birer oy kullanacağız."

Sandıklı Belediye Mustafa Çöl de 16 Nisan'da yapılacak olan referandumun, ülkemizin son zamanlardaki Avrupa ülkeleri ve diğer ülkelerdeki baskılarıyla bu sürecin ne kadar önemli olduğunun bir kez daha anlaşıldığını ifade etti.

Çöl, "Cumhurbaşkanlığı sisteminin neden olması gerektiğini, Türkiye'nin bölgenin tek gücü haline gelmesini istemeyenlerin ortak paydada buluştuklarının tek göstergesini öncelikle Dış İşleri Bakanımıza, daha sonra da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımıza yapılan büyük ihanetle görmüş olduk." diye konuştu.

Programa, AK Parti Sandıklı ilçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Öztopbaş, Mevlüt Özaydın, Mehmet Utsal, Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal, AK Parti Sandıklı Kadın Kolları Başkanı Hacer Demirtaş, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mersin ve AK Parti Sandıklı Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Özkaya AK Parti Sandıklı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title