Haberler

Özkarslı'dan 19 Mayıs Törenine Destek

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Törenine Destek Veren Şehitkamil Belediye Başkanı Özkarslı'ya Teşekkür Belgesi Verdi.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı törenine destek veren Şehitkamil Belediye Başkanı Özkarslı'ya teşekkür belgesi verdi.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinin provalarının yapıldığı Kamil Ocak Stadı'na gelen Özkarslı, törene katılacak öğrencilerin giyeceği kıyafetler ile çeşitli malzemelerin masraflarını karşılayacaklarını söyledi. Özkarslı, "Belediye olarak diğer kamu kurumlarıyla uyumlu bir çalışma sergiliyoruz. Yarınlarımızın teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizin bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için belediye olarak üzerimize düşeni yerine getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Başkan Özkarslı ile birlikte Kamil Ocak Stadyumu'nda prova yapan öğrencileri izleyen Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ise, "23 Nisan'da Şahinbey Belediyesi, 19 Mayıs'ta da Şehitkamil Belediyesi çalışmalarımızı destekledi. Dünyanın başka ülkelerinde olmayan bu bayramları belediyelerimizin verdiği desteklerle en güzel şekilde kutluyoruz" dedi.

(TB-OÇ-Y) 14.05.2008 16:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title