Haberler

Özhaseki: "Özel sektörümüzün önünü açacak her işte varız"

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin geleceğe umutla baktığını, bunun için özel sektörün çok önemli olduğunu belirterek, "Özel sektörümüzün önünü açacak her işte varız." dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin geleceğe umutla baktığını, bunun için özel sektörün çok önemli olduğunu belirterek, "Özel sektörümüzün önünü açacak her işte varız." dedi.

Ak Parti'den yapılan açıklamaya göre, Kamu İletişimi ve Kurumsal İlişkiler Derneği üyeleriyle telekonferans üzerinden bir araya gelen Özhaseki, Türkiye'de belediyeciliğin serüveni, hükümetin ve AK Parti'li belediyelerin salgın sürecindeki çalışmaları ve normalleşme süreci sonrası için öngörülen değişimlere ilişkin bilgi verdi.

Salgın sonrası süreçte insanların ihtiyaçlarında, beklentilerinde, tercihlerinde ve önceliklerinde muhakkak değişmeler olacağını belirten Özhaseki, şunları ifade etti:

"Koronavirüs ortaya çıktıktan sonra iki sözcük ön plana çıktı, 'belirsizlik' ve 'hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'. Evet, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu dünya düzeni değişecek gibi gözüküyor. AB'nin konumu, ülkelerin pozisyonları, ticaret, özel hayatımız, bütün bunların hepsini etkileyecek bir ortamla karşı karşıyayız. Şehirciliği de belediyeciliği de insanların yaşam tarzlarını, tercihlerini de etkileyecek. Böyle bir gelişmeyle karşı karşıyayız."

Özhaseki, yeni süreçte insanların doğaya yaklaşıp toprağa basabildikleri bir yaşamı seçebileceklerini vurgulayarak, "Kalabalıklardan kaçacak, sağlık konusunda belki biraz daha titiz davranacaklar. İş tercihleri, beklentiler, öncelikleri hepsi değişecek. Devletler açısından bakıldığı zaman ulus devletler yükselişe geçecek gibi gözüküyor. Tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yetebilecek kapasitesi, becerisi olan, bu konuyu planlayan devletler öne çıkacak gibi görünüyor." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'nin geleceğe umutla baktığını, bunun için özel sektörün çok önemli olduğunu belirten Özhaseki, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin geleceği, özel sektörün güçlü olmasına bağlı. Türkiye, geleceğe ümitle bakıyor. Hiç kimsenin bundan endişesi olmasın. Geleceğimiz aydınlık Allah'ın izniyle. Burada bizim itici gücümüz de Sayın Cumhurbaşkanımızın da kanaati böyle, bizim parti olarak genel kanaatimiz de böyle, özel sektörümüzün önünü açacak her işte varız."

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Özhaseki AK Parti Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title