Haberler

Özhan Canaydın'ın Açıklamaları

Mali Kongrenin Ardından Basın Mensuplarına Açıklama Yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Ne Gerekiyorsa Onu Yapacaklarını Söyledi.

Mali kongrenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, ne gerekiyorsa onu yapacaklarını söyledi.

Canaydın, Galatasaray'dan kopamayacağını belirterek, "Galatasaray'dan kopamam. Bu da benim yaşam tarzım. Galatasaray hiç fırsatçılara önem vermez. Bundan sonra Galatasaray bir şey istediğinde de yaparım ve bunu yapmaya da her zaman hazırım" şeklinde konuştu. Başkan Özhan Canaydın, başkanlığında Disiplin Kurulu'na 2 başvuruyu iletmediğini belirterek, "Bu konuda suçlanmadım ama suç işledim. Ali Oraloğlu ile Özdemir Kalpakçıoğlu'nun ihtilafı içimi yaktı. İki sevdiğim ağabeyimin iki ihtilafını Disiplin Kurulu'na göndermek içimden gelmedi ve bununla suç işledim, beni affedin. Mehmet Bilen'in böyle bir isteğini de yerine getirmedim. Onları da sevk etmedim. Başkan olarak bu kadar da hakkım vardı" diye konuştu. Başkan Canaydın, "Adnan Polat'ı adaylık sürecinde destekleyecek misiniz ?" sorusu üzerine, ''Zamanı gelince her şey açıklanır. Yeni adaylar varsa da onları göreceğiz ve ona göre hareket edeceğiz. Galatasaray'ın menfaati için ne gerekiyorsa ediyorsa onu yaparız. Ama bazı fırsatçılara da fırsat vermeyiz" ifadelerini kullandı. Canaydın, "Kararınızdan vazgeçecek misiniz ?" sorusu üzerine ise, "Böyle spekülatif sorular sormaya hakkınız yok. Böyle bir şey olsa zaten önceden söylenir" dedi.

Özhan Canaydın, "Stadın açılışını gerçekleştirmek ister misiniz ?" sorusuna, "Zamanı gelince Galatasaraylılar bize onu kestirir" cevabını verdi.

(EE-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title