Haberler

Özhan Canaydın'dan Açıklamalar

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Yönetim Kurulu Olarak Kongreyi Daha Gündeme Almadıklarını Söyleyerek, Kongreden Önce UEFA Kupası ve Ligde Oynayacakları Önemli Maçları Düşünmeleri Gerektiğini Belirtti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yönetim kurulu olarak kongreyi daha gündeme almadıklarını söyleyerek, kongreden önce UEFA Kupası ve ligde oynayacakları önemli maçları düşünmeleri gerektiğini belirtti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Canaydın, bugün Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen Galatasaraylı Sporcular Derneği Genel Kurulu sonrası İHA muhabirinin sorularını cevapladı. Yönetim kurulu olarak yaklaşan Galatasaray Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu'nu daha gündeme almadıklarını belirten Başkan Canaydın, "Şimdi sporcular kongresi var. Kongreyi daha gündeme almıyoruz. Çünkü önümüzde Bayern Leverkusen ile oynayacağımız çok önemli UEFA ve lig maçlarımız var. Zamanı gelince bu konuyu konuşacağız" diyerek,

başkanlık seçimine girebileceğinin sinyallerini verdi.

Canaydın, Galatasaray'ın dün akşam Vestel Manisaspor karşısında sergilenen futbolun ve alınan farklı skorun kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, "Dün akşamki maçtan hepimiz mutlu olduk. Arka arkaya dörtlü bir galibiyet serisi elde ettik. Bu galibiyet serisini UEFA Kupası'nda oynayacağımız Bayern Leverkusen maçına da yansıtmak istiyoruz" diye konuştu.

(EE-İY-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title