Haberler

Özgür Karabat : ''Değişim Başlıyor, Az Kaldı''

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir Belediye Başkanı A.Adayı Özgür Karabat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir Belediye Başkanı A.Adayı Özgür Karabat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gittiği her yerde partililerin ve Başakşehirlilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Karabat, Başakşehir'de Belediye Başkanlığı seçiminin favorisi durumunda.

Pe ki nedir Özgür Karabat'ı bu kadar Başakşehirlilerin gözünde etkin kılan?

Özgür Karabat'ın genç aday olması genç seçmenlerin sempatisini kazandı.
Sadece CHP değil tüm siyasi partilerin sevgisini alçakgönüllüğü ile kazandı.
Sosyal medyada Özgür Karabat için çalışan onlarca gönüllü kişi var.
Gitmediğin hiçbir yer senin değildir mantığıyla Başakşehir'de çalmadık kapı, sıkmadığı el bırakmadı.
Başakşehir'de elli bin sosyal medya kullanıcısına ulaşabildi.
Sabit telefonla Başakşehir'de yüz bin kişiye ayrıca elli dört bin cep telefonu kullanıcısına ulaştı.
Başakşehir 'in varoş mahallerine özel ilgi gösterdi evlerinin konuğu oldu ve şuan o mahallerde tek kurtarıcı görünümünde.

Türkiye genelinde haberlere en çok konu olan Belediye Başkanı A. Adayı oldu. Ve birçok Belediye Başkanını bu konuda gerisinde bıraktı.

Şahintepe ve Güvercintepe seçim irtibat bürolarında Özgür Karabat sesleri

Özgür Karabat Şahintepe ve Güvercintepe'de Başakşehir'lilerin yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaştı. Şahintepe'de beş yüz kişiyi aşkın kişi katılınca salonda yer kalmayıp dışarıya taşan kalabalık Özgür Karabat'ı dışarıda dinlemek zorunda kaldı. Güvercintepe'de yine aynı şekilde yüzlerce kişinin ilgi ve alakasıyla karşılaştı.

Halk Özgür Karabat diyor.

Beş yıl ilçe başkanlığı yaptığı dönemde Şahintepe ve Güvercintepe'li kardeşlerini bir an olsun yalnız bırakmayan her türlü sevinç ve sıkıntılarına ortak olan Özgür Karabat gittiği her yerde adeta bir kurtarıcı gözüyle bakılıyor.

İşte Şahintepe ve Güvercintepe seçim koordinasyon merkezinin konuşmaları:

'' Tecrübe CHP'de teşkilat görevi yapmaktır. En büyük tecrübe CHP'de beş yıl ilçe başkanlığı yapmaktır. Biz tek başımıza siyaset yapmıyoruz. Özgür Karabat'a eşi dostu oy veriyor diyenlere şunu söylemek istiyorum Özgür Karabat'a kardeşleri oy veriyor. Kardeşlerimin meleketine asla bakmadım. Kimisi; Trakyalıydı, kimisi Sivaslıydı, kimisi Tokatlıydı, kimisi haloydu. Hepsi benim kardeşimdi. Kimsenin memleketine bakmadan, nerden geldiğini sormadan hepsini ortak kucakladım ve bağrıma bastım. Ön seçimde kardeşlerimin oylarıyla kazandım ve bu kardeşlerim bugün Başakşehir Belediyesi seçimlerini kazanmam için benimle birlikte benle mücadele ediyorlar. Kardeşlerime sonsuz teşekkür ederim.''

Özgür Karabat halk ile birlikte siyaset yapıyor.

Özgür Karabat konuşmasının devamında; ''Özgür Karabat halk ile birlikte siyaset yapıyor. Özgür Karabat eşiyle birlikte, sekiz yaşındaki çocuğuyla birlikte siyaset yapıyor. En önemlisi halkı ile birlikte siyaset yapıyor. Bir Pazar günü saat dört'te uyandım dört'te kalktığımda, baktım ki oğlum rüyasında kahkaha atarak gülüyordu, düşündüm ve dört yıldır oğlumun hiçbir zaman kahkaha attığını hiç görmedim. Çünkü ben oğlumu gündüzleri görmüyorum.İlçe başkanı olduğumda oğlum üç yaşındaydı.'' Dedi.

Başakşehir'i Anne sevgisi ile yöneteceğiz.

Başakşehir'i Anne sevgisi ile yöneteceğiz. Başakşehir'de sevginin iktidarını kuracağız. Başakşehir'de ötekimiz yok. Başkamız yok. Hepimizin kaderi ortak. Hepimiz beraberce mücadele edeceğiz. Beraberce kazanacağız. Kim bizi ayırıyorsa mezhebiyle, etnik kökeniyle, hepsine karşı duracağız. Yetmiş iki millete 'de aynı nazarla yaklaşacağız. Bizi kimse yolumuzda döndüremez. Biz artık bir şeye odaklandık ve inandık. İnanmış bir fikirden daha etkili bir şey yoktur.

Bir Karıncayı bile incitmem

Kimseye asla sert davranmam, kimseyi kırmam bir karıncayı bile incitmem. Sizlerden bunu öğrendim. Vurun yumruğu AKP gitsin arkadaşlar. İstesem kaymakam vali olurdum. Ama üniversite yıllarımda hep sosyal demokrat oldum. Sol fikrin savunucusu oldum. Ben isteseydim Kaymakam veya Vali olabilirdim. Ama ben adam olmayı tercih ettim. Bugün birisi bana bir boya verse karşı duvara gider ''Başbakan Kemal'' yazardım.

ZiyaGökalp Mahallesi kaderine terk edilmemeli

Özgür Karabat ZiyaGökalp Mahallesi Yaylacık Derneğinde yüzlerce kişinin coşkusuyla karşılandı.
Özgür Karabat yaptığı konuşmada: ''2014 yılında Ziya Gökalp Mahallesini kaldırmayı planlıyorlar. Mahalleyi kaldırırken AKP'li CHP'li diye kimsenin gözünün yaşına bakmayacaklar. Bizim ötekimiz yok, bizim başkamız yok, bizim kaderimiz ortak. AKP gidecek halk gelecek. Kara kışta güneşli günler göreceğiz. İstanbul'da Sarıgül'ü Başakşehir'de Özgür Karabat'ı göreceğiz. Biz buna inanıyoruz. İstanbul'da ve Başakşehir'de Sarıgüller içinde Özgürce dolaşacaksınız.'' dedi.

Özgür Karabat'ın Konuşmalarının satır araları:

.Beş yıldır her yere bilgi evi açtılar Ziya Gökalp Mahallesi bunlardan hiç birisini hak etmedi mi?
.Çocuklara en güzel parklar yapılacak buda onlara Özgür Abilerinin sözü olacak.
.Yıl 2014 Uzay ve Teknoloji çağındayız ama Ziya Gökalp Mahallesinde bir sağlık ocağı bile yok.
.Hz Ali Yetimlere ve Bakacak kimseleri olmayanlara devlet bakacak diyor. Burada devlet kim?
Burada devlet Belediye değil mi?

.Bir okula yetmiş beş milyon lira para verenlere diyoruz ki aynı parayla on tane daha okul yapılır. Biz bunu yapacağız.

.Otuz beş bin iş yerinin olduğu bir ilçede işsiz tek bir vatandaşımız kalmayacak.

Her mahallenin halk konseyi olacak ve halk konseyleri karar vermeden hiçbir şey olamayacak.

CHP'nin geçen seçimde en az oy aldığı 4. Etapta Özgür Karabat İlgisi Büyüyor

Cumhuriyet Halk Partisi 2009 yerel seçimlerinde en az oy aldığı bölgelerde bile Özgür Karabat'a halkın ilgisi yoğun bir şekilde büyüyor. Meclis üyesi aday adayları ile gittiği her yerde yoğun bir ilgi ve alaka ile karşılaşan Karabat özellikle yaşlı vatandaşların hatırını sorarak dua isteğinde bulunuyor. Yaşlı vatandaşları sürekli soruyor ve ilgisini gösteriyor. Gençlerin sempatisini ve sevgisini kazanan Özgür Karabat bu bölgelerde gençlerin ilgi odağı durumunda.

Özgür Karabat Bahçeşehir'li esnaf kardeşlerini yalnız bırakmadı.

Bahçeşehir Pazartürk esnafını ziyaret eden Özgür Karabat, kendisini tanıtarak esnaflara hayırlı işler dileyerek sorunlarını dinledi. Esnafların yakın ilgi gösterdiği Karabat, esnaflarla sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Oldukça sıcakkanlı tavırlarıyla ve kardeş yakınlığıyla esnafların arasında bulunan Özgür Karabat, ziyaretlerin ardından esnafın ilgi ve alakasıyla karşılaştı bu sıcak ilgiden dolayı esnaf kardeşlerine teşekkür etti.

Özgür Karabat'a ziyareti sırasında partililer vatandaşlar ve arkadaşları eşlik etti. Özgür Karabat: ''Değişim Başlıyor, Az Kaldı'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Özgür Karabat İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title