Haberler

Özgener: Güzel Bir Sınav Verdik

Mahmut Özgener, Her Açıdan Çok Güzel Bir Sınav Verdiklerine İnandığını Belirterek, 'Bunu Tüm Avrupa ve Dünyanın da Takdir Edeceğine İnanıyorum' Dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, her açıdan çok güzel bir sınav verdiklerine inandığını belirterek, ''Bunu tüm Avrupa ve dünyanın da takdir edeceğine inanıyorum'' dedi.

Özgener, Türkiye-Ermenistan maçının ardından stat çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, futbol adına çok güzel bir gece geçirdiklerini ve keyifli bir futbol müsabakasını beraber seyrettiklerini söyledi.

Bursa seyircisine çok teşekkür eden Özgener, şöyle konuştu:

''İnanılmaz güzel bir şekilde milli takımımızı desteklediler. Herkese de örnek oldular. Dolayısıyla bu maçı Bursa'da oynamanın ne kadar doğru bir seçim olduğunu hep beraber yaşadık. İki takım için de neticesinde grup sıralamasında önemli olmayan bir maçtı. Gruptaki son maçımızı galibiyetle kapadığımız için de mutluyuz. Bu maçın tabii diğer bir önemi de Fatih Terim hocamızın milli takım başındaki son maçı olmasıydı. Milli takım sürecinde çalıştığı dönemdeki tüm katkıları, bize yaşattığı tüm güzellikler içinde kendisine çok teşekkür ediyorum.''

Özgener, bir gazetecinin ''Nasıl bir sınav verdik?'' sorusu üzerine, ''Ben her açıdan çok güzel bir sınav verdiğimize inanıyorum. Bunu tüm Avrupa ve dünyanın da takdir edeceğine inanıyorum. En küçük bir olayın yaşanmadığı maç süresince hiçbir tepkinin görülmediği ve en önemlisi milli takımın 90 dakika desteklendiği bir maçı yaşadık. Ondan dolayı ben keyifliyim, keyifli ayrılıyorum.'' yanıtını verdi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title