Haberler

Özge Ulusoy'un Yatak Pozu Takipçilerine Parmak Isırttı

Güncelleme:

Ünlü sunucu ve manken Özge Ulusoy, sosyal medya hesabından paylaştığı yatak pozuyla takipçilerine parmak ısırttı.

Ünlü sunucu ve manken Özge Ulusoy, Instagram hesabından paylaştığı yatak pozuyla sosyal medyada çok konuşuldu. Güzel manken Özge Ulusoy'unpaylaşımı takipçilerine parmak ısırttı.

YORUM YAĞMURUNA TUTTU

Ünlü manken Özge Ulusoy'un yatak pozu paylaşımını takipçileri yorum yağmuruna tuttu. Ulusoy'ın takipçileri yorumlarıyla fotoğrafı beğendiklerini belli etti. Takipçileri kısa süre içerinde çok sayıda yorum yaptı.

Özge Ulusoy'un Yatak Pozu Takipçilerine Parmak Isırttı

ÖZGE ULUSOY KİMDİR?

İzmirli bir ailenin en küçük çocuğu olan Özge Ulusoy, 28 Ekim 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü sınavlarını kazanarak ortaokul-lise hayatına orada devam etti. Üniversitenin ilk iki yılını da aynı okulda okuyarak üçüncü sınıfta yatay geçişle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na geçti. Orada da bir yıl eğitim aldıktan sonra son senesinde sınıf atlayarak Klasik Bale Bölümü'nden mezun oldu.

Özge Ulusoy'un Yatak Pozu Takipçilerine Parmak Isırttı

2003 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olacak ünlenen Ulusoy, bunun ardından Panama'da dünyanın en prestijli güzellik yarışması olan Kâinat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) Türkiye'yi temsil etti.

Profesyonel modellik hayatına Cengiz Abazoğlu defilesi ile adım atan Ulusoy Yıldırım Mayruk, Cemil İpekçi, Vural Gökçaylı, Erol Albayrak, Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Arzu Kaprol, Özlem Süer, Özgür Masur, Etcetura ve Gamze Saraçoğlu gibi ünlü modacılarla birlikte çalışmıştır.

Özge Ulusoy'un Yatak Pozu Takipçilerine Parmak Isırttı

Oyunculuk alanında da birçok başarılar elde eden Ulusoy, 2007 yılında Senin Uğruna, Arka Sokaklar, Ateşe Yürümek, Kutsal Damacana: Draccola gibi dizi ve filmlerde rol almıştır. Özge Ulusoy, Survivor'ın Türk versiyonu olan, Survivor Ünlüler-Gönüllüler adlı yarışmada Ünlüler Grubu'nda 2 Nisan 2011 tarihinden 6 Haziran 2011 tarihine kadar Dominik Cumhuriyeti'nde yarışmış ve yarışmaya beşinci olarak veda etmiştir.

Özge Ulusoy'un Yatak Pozu Takipçilerine Parmak Isırttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özge Ulusoy ulusoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (28)

murat:

ya arkadaş nasıl paylaşım yapıyorsun dikkat ettim son zamanlarda cok gereksız mansetler atıyorsun bu haber sayfası. ne demek ya takipcilerine parmak ısırttı. parmak ısırtacak ne var bunda

8
0
yanıtYanıtla
leyla:

hepiniz sadece bu dünya için yaşıyorsunuz.

7
0
yanıtYanıtla
canocano:

ya o göbek deliği nasıl öyle ya tövne yarabbi çok şaşkınım

6
0
yanıtYanıtla
RUU:

YÜREK HOPLATTI, SOSYAL MEDYAYI SALLDI, ŞİMDİDE PARMAK ISIRTTI TABİRİ CIKMIS

4
1
yanıtYanıtla
malum kız:

boyalı bebekler :D

4
0
yanıtYanıtla
Şenol Hoca:

Hadiseden güzel

4
0
yanıtYanıtla
URFALI HASO AĞA:

ahlak diye bir şey kalmamış insana biraz edep ve haya olmalıdır para her şey değil bu dünyada çıplak gezersin cehenemde yanarsın

4
0
yanıtYanıtla
ANGARALI:

yaşlandın yaşlandın evlende çocuk yap yanlız yaşayıp yanlız öleceksin.

3
1
yanıtYanıtla
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

açamaz açamaz açar ben ondan fazla kıçımı açarım öbürü ben ondan daha iyi açarım sanatcı sanatını sergiliyor bunlar bu

4
0
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

yatak pozu değil plajdaki deseniz bari

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title