Haberler

Özge Ulusoy, Kadınlarla Güzellik Sırlarını Paylaştı

Güncelleme:

Katıldığı bir tanıtımda özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan güzel model Özge Ulusoy, "Bence göz alıcı görünmenin birinci kuralı pürüzsüz bir ciltten geçiyor" dedi.

İstenmeyen tüylerde kalıcı çözüm sağlayan Braun Silk-expert IPL, Braun'un en hızlı ve en etkili epilatörü Braun Silk-épil 9 Serisi, derinlemesine temizlik sağlayan yüz fırçası ve epilatörü Braun Face ürünleri sürprizlerle dolu bir etkinlikle ünlü top model Özge Ulusoy tarafından Arçelik Caddebostan Mağazası'nda tanıtıldı.

ÖZGE ULUSOY, GÜZELLİK TÜYOLARINI VERDİ

Özge Ulusoy, güzelliğine önem veren kadınlara her daim ipeksi ve pürüzsüz bir cilt elde etmenin güvenilir ve neredeyse acısız yolunu anlatarak, kendi güzellik tüyolarını paylaştı.

BİRİNCİ KURAL PÜRÜZSÜZ BİR CİLT

Kadınlar Günü'nü en içten dilekleri ile kutladığını söyleyen Özge Ulusoy: "Kadınların hayatlarını kolaylaştıran ve güzelliklerine güzellik katan Braun markasının bu özel günde kadınlara çok güzel bir haberi var. Benim de kişisel bakımımda vazgeçemediğim markalardan biri olan Braun, yaygın Arçelik mağaza zinciri sayesinde tüketicilerine daha kolay ulaşabilecek. Kadınlar, Braun Face ile yüz bakımlarını yaparken, pürüzsüz bir cilt için Braun Silk Epil epilatör ve güzellik setlerini kullanabilir ve Braun Silk Expert IPL epilasyon cihazıyla birlikte güzellik rutinlerini zenginleştirebilirler. Ben de her kadın gibi güzelliğime ve bakımıma çok düşkünüm ve bunun için gerekli özeni gösteriyorum. Yoğun iş tempom içinde pratik olmak benim için önemli. Bence göz alıcı görünmenin birinci kuralı pürüzsüz bir ciltten geçiyor, özellikle bacaklarımın ve yüzümün mükemmel görünmesi için en doğru ürünleri kullanmayı tercih ediyorum. Benim gibi hem pratik hem de güzelliğine önem veren kadınlar için tasarlanan Braun ürünlerini güzelliğinden ödün vermek istemeyen tüm kadınlara tavsiye ediyorum." dedi.

PODYUMLARI BIRAKMAYA NİYETİ YOK

Muhabirlerin "Modellik ne kadar sürecek?" sorusuna Özge Ulusoy "Tasarımcılar ve markalar beni tercih ettiği sürece devam edecek. Naomi Campbell bile hala podyuma çıkıyor. Kendisi büyüğümüz biliyorsunuz. Çağla Şıkel var mesela. Şahane bir podyumu var hala. Kendime iyi baktıkça, sağlığıma dikkat ettikçe devam edeceğim" yanıtını verdi.

14 ŞUBAT'A YALNIZ GİRMİŞ

Muhabirlerin "14 Şubat'ı sevgiliniz Hacı Sabancı'yla nasıl geçirdiniz? 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için planınız var mı?" sorusuna Özge Ulusoy "14 Şubat'ta bir şey yapmadık. Bana sadece güzel bir çiçek yolladı, o kadar. İşlerimiz yoğundu" yanıtını verdi.

"EN SON SEVGİLİME ESER ALDIM"

Muhabirlerin "Romantik misinizdir? Sevgilinize hediye alır mısınız ve pahalı hediyeleri kabul eder misiniz?" sorularına Özge Ulusoy "Hediyeler alım tabii ki. Ama romantik değilim. Herkes imkanı dahilinde hediye alır. Ben en son sevgilime eser aldım. Ona tablo hediye ettim. Modern sanatla çok ilgilendiği için kendisine o tip hediyeler alıyorum" yanıtını verdi.

"EVLİLİK PLANIMIZ YOK"

Muhabirlerin son olarak "Evlilik planınız var mı?" sorusuna ise Özge Ulusoy "Öyle bir planımız yok. Olursa sizlerle paylaşırız" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Caddebostan Özge Ulusoy Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title