Haberler

Özge Ulusoy, ECCO Ayakkabı Defilesindeydi

Güncelleme:

Özge Ulusoy Marmara Forum AVM'deki ECCO mağazasının açılış lansmanındaki ayakkabı defilesinde mankenlik yaptı.

ECCO iki mağaza açılışı ile Türkiye pazarına hızlı bir başlangıç yaparken ünlü manken Özge Ulusoy Marmara Forum AVM'deki ECCO mağazasının açılış lansmanındaki ayakkabı defilesinde mankenlik yaptı. Pascal Nouma da açılışa katılan isimler arasındaydı.

İlk iki mono-brand mağazasını mart ayında İstanbul'da açan dünyanın en büyük ikinci ayakkabı ve deri firması ECCO, Türkiye pazarına önemli bir giriş yaptı. ECCO'nun marka lansmanında, Alex Kokoskeriya'nın moda danışmanlığında gerçekleşen Marmara Forum Alışveriş Merkezi'ndeki ayakkabı defilesine büyük ilgi gösterildi. Ayakkabı defilesine ünlü manken Özge Ulusoy ile birlikte yedi manken katılırken, mankenlerin yaptığı dans şovu da defileyi izleyenlerin büyük ilgisini çekti.

Danimarkalı ayakkabı markası ECCO'nun CEO'su Dieter Kasprzak ve ECCO Türkiye Genel Müdürü Deniz Erda da defilede hazır bulundular. ECCO Türkiye Genel Müdürü Deniz Erda; "Planımız 2014'de İstanbul'da 5 ECCO mağazası açmak ve önümüzdeki 5 yıl içinde 35 zincir mağazaya ulaşmak" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özge Ulusoy İstanbul Türkiye Marmara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title