Haberler

Özer Türer'den,Küçükbaş Hayvan Üreticisine Liste Uyarısı

Güncelleme:

İzmir Damızlık Koyun Yetiştiricileri Birliği Başkanı Özer Türer, küçükbaş hayvan yetiştiricilerini, askıya çıkan 2011 yılı destekleme bedellerinin listelerinin kontrolündedikkatli olmaları konusunda uyardı

Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı'nın küçükbaş hayvancılığa yönelik, 2011 yılı anaç koyun-keçi destekleme bedellerinin listeleri Tarım İl Müdürlükleri'ne bugün asılıyor. Hayvan sahiplerinin, isimleri yazılı olan listeleri kontrol etmesi ve varsa itirazlarını listenin askıda kaldığı 17-23 Mayıs tarihleri içinde bağlı oldukları İl/İlçe Tarım Müdürlükleri'ne dilekçeyle şahsen yapmaları gerekiyor.

Üreticiyi liste kontrolünde dikkatli olması yönünde uyaran İzmir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Özer Türer, "Üyelerimiz asılan listelerde isimlerini kontrol edip, desteklemelerinin doğruluğunu mutlaka kontrol etmeliler. Yanlış veya eksik bir şey gördükleri anda ise, listenin askıda bulunduğu süre içinde bağlı bulundukları İlçe Tarım Müdürlüğü'ne şahsen başvurmalıdır. Üreticimizin herhangi bir nedenden dolayı mağduriyet yaşamasını istemeyiz. Bu yüzden listeleri dikkatlice kontrol etmek çok önemli" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

izmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title