Haberler

Özer Sencar: Başbakan Erdoğan, Gökçek'ten Rahatsız

Güncelleme:

Yerel seçimlerin nabzını tutan Metropol Araştırma Merkezi Başkanı Özer Sencar, "Erdoğan'ın en çok rahatsızlık duyduğu illerden biri Ankara'dır." dedi.

2014 yerel seçimleri öncesi AK Parti ile CHP arasında kıyasıya rekabetin yaşanacağı iller arasında gösterilen Ankara'da Mansur Yavaş ve Melih Gökçek arasındaki kıyasıya rekabet devam ediyor.

"TAYYİP BEY'İN EN ÇOK RAHATSIZ OLDUĞU İL"

Habertürk ekranlarında yayınlanan "Türkiye'nin Nabzı" programına konuk olan Metropol Araştırma Merkezi Başkanı Özer Sencar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili sert ifadeler kullandı. "Melih Gökçek, Tayyip Bey'in mecburen koyduğu bir adaydır" diyen Sencar "Gökçek AK Parti'nin mevcut adaylar içerisinde gösterebileceği en yanlış adaydır. Ama Tayyip Bey, bizim bilmediğimiz nedenlerden dolay onu aday göstermiştir. 2009 seçimlerinde de Gökçek'in nasıl aday gösterildiğini ben çok iyi biliyorum. Tayyip Bey'in şuanda en çok rahatsızlık duyduğu illerden birtanesidir Ankara. Acaba yanlış yaptık mı diye düşünüyordur. Tayyip Bey, ciddi bir riski göze aldı" dedi.

"GÖKÇEK'İN OYU YÜZDE 45 BANDINDA"

Melih Gökçek'in oy oranına ilişkin yaptıkları araştırmanın sonucunu da açıklayan Sencar şu ifadeleri kullandı: "Melih Gökçek'in oyu kesinlikle yüzde 50 falan değil. Yüzde 43 bandındadır. 2.5 puanlık bir AK Partili seçmen Mansur Yavaş2ın arkasına geçerse seçim başa baş olur."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Melih Gökçek Mansur Yavaş Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (108)

GÜNCELL ANKETname_is_bjk@hotmail.com:

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN ? AKP Kadir Topbaş diyenler yeşil CHP Mustafa Sarıgül diyenler turuncu tuşu tuşlaya bilir.

272
468
yanıtYanıtla
rasim acarscana@hotmail.com:

rasim acar diyoruz nereye basıcaz

yanıt0
yanıt0
cca@a.com:

sana bassam olur mu

yanıt0
yanıt0
savsavasboyraz377@hotmail.com:

mansur yavaş aldı ankarayı.tum duyarlı vatandaslara tesekkurler.hırsıza oy yok.

225
59
yanıtYanıtla
ramazan altunramazanaltun75@hotmail.clom:

dönek olanla yola cikilmaz anlamadınızmı tüm partiler ftipi birtarafa akp bitarafa hirkızlari millelet herseferinde sadığa gömiy alamadiniz dimi 31 mart sabahi sav

yanıt0
yanıt0
galibcagatay@hotmail.com:

kör olmayın açın gözünüzü,bu millet 11 sene öncesini,çok iyi biliyor,o yüzden her yerde ak ak ak .............................

82
171
yanıtYanıtla
Mehmet Aliali26@hotmail.com:

bizim millet gunluk yasiyor bilmiyormusun, dunden ibret alan yok o yuzden nankorluk hat safhada

yanıt0
yanıt0
ömer koçnecu0130p@yahoo.com:

TURUNCUYA BAKIN BİDE YEŞİLE

yanıt0
yanıt0
combonecu0130p@yahoo.com:

SERDAR seni hangi matematik hocası okuttu.

yanıt0
yanıt0
KÜRŞATonur_guney@hotmail.com:

Andımız yasaklandı,TC kaldırıldı.Apo ha çıktı çıkacak derken dananın kuyruğunun koptuğu noktaya geldik.Evet 40 yaşıma kadar MHP'ye kullanmış olduğum oyum bu sefer karekterinden emin olduğum MANSUR beye. Helal hoş olsun. Bana göre AKP nin olmadığı bi coğrafya = milletime hizmet.Benimmilliyetçilik anlayışım böyle sizi bilmem.

117
60
yanıtYanıtla
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title