Haberler

Özel Yaptırılan Tekerlekli Sandalyesi İle Artık Sokağa Çıkabilecek

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan engelli vatandaşa kendisine özel olarak yaptırılan tekerlekli sandalyesini evini ziyaret ederek teslim etti.

Engelleri yüzünden yatağından çıkamayan vatandaşın çağrısına kulak veren Başkan Eşkinat derhal kendisine uygun bir tekerlekli sandalye yaptırılmasının talimatını verdi. Birkaç hafta içinde hazır olan tekerlekli sandalyeyi ise vatandaşı ve ailesini evinde ziyaret ederek verdi.

Engelli vatandaşın özel yaptırılan tekerlekli sandalye hediyesinin yanı sıra aile ile de görüşen Eşkinat, ailenin acil ihtiyaçlarının da karışlanmasını yönünde talimat verdi.

TEKRAR SOKAĞA ÇIKABİLECEK OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADI

Özel tekerlekli sandalyesi ile tekrar sokaklara çıkabilecek olmanın mutluluğunu yaşayan engelli vatandaşın sevinci gözlerinden okunurken ailesi ise Başkan Eşkinat'ın engelli vatandaşların sorunlarına yönelik özel çalışmalar yaptığını bildiklerini ve kendilerine de destek olacaklarını inandıkları için başvuru yaptıklarını dile getirirken özel olarak yaptırılan tekerlekli sandalyede için de teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title